Home Gaming Star Wars Battlefront breekt records, gratis DLC in aantocht

Star Wars Battlefront breekt records, gratis DLC in aantocht

by Mark van Truijen

Star Wars Battlefront breekt diverse records, uitgever Electronic Arts heeft laten weten dat de game de grootste digitale launch in de bedrijfshistorie is. Het is tevens de grootste launch van alle star wars games die ooit zijn uit gegeven. 

In een post laat EA Studios executive Patrick Soderlund weten dat de spelers kunnen uitkijken naar veel nieuwe content. Het grootste kritische puntje van velen is namelijk dat de game niet genoeg content te bieden heeft. De eerste post-launch DLC is The Battle of Jakku, welke vanaf 1 december uitkomt voor mensen die de game hebben gepre-orderd, en 8 december zal hij gratis naar de rest van de gamers komen.

Soderlund liet ook weten dat naast de standaard maps en items die in de Season pass zitten, spelers ook kunnen uitkijken naar een aantal gratis updates.

“We will be adding more of what you love about the game, like new maps and Star Cards, for free in the coming months, in addition to all of the content we have coming with Season Pass,” aldus Soderlund. “We’ll have more to share soon.”

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: