donderdag , 21 september 2017

15min Max simpel en vermakelijk

Vorige week kreeg ik het bericht of ik eens wou kijken naar het spel 15min Max deze komt uit de stal van Duckbridge.

De game is simpel in opzet en erg vermakelijk voor als je even een minuutje over heb, je heb 15 minuten en in die tijd moet je een zo hoog mogelijke score behalen. De gehele redactie van That’s Gaming heeft er dan ook even naar gekeken en de conclusie was dan ook dat we toch een paar puntjes hadden.

Jeffrey vindt het spel vermakelijk simpel, maar was er na 4-5 minuten wel op uit gekeken dit omdat het eentonig blijft en niet echt moeilijker werdt, voor de rest was de game wel okey, maar voor hem niet echt iets om verder mee te gaan.

Marc had er een simpel oordeel over het is een schattig spel, de game reageert goed en speelt erg soepel weg perfect om de tijd mee te doden.

Waar ik nog tegen aan liep was dat als ik de tutorial gedaan had en de game weer opstarten ik deze weer mocht doorlopen, voor de rest kan ik je de game echt aanraden, wil je even wat tijd doden en heb je een kwartiertje download hem dan in de App store.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...