Home Gaming Vanaf morgen is Tomodachi Life beschikbaar voor de Nintendo 3DS

Vanaf morgen is Tomodachi Life beschikbaar voor de Nintendo 3DS

by Sven

Vanaf morgen, 16 oktober, verschijnt het Nederlandstalige Tomodachi Life voor de Nintendo 2DS- en Nintendo 3DS-systemen. Het spel waarin je de gekste avonturen beleefd met de Mii-personage die jij zelf maakt. Het is een nieuwe manier van spelen, waarin de Mii-personages hun eigen leven leiden op het eiland en jij degene bent die hun leven kan volgen en beïnvloeden. Hoe verder je in het spel bent, hoe meer je beleefd en ontdekt.

In Tomodachi Life kun je elk Mii-personage maken die je maar wilt, zoals je familie, vrienden en/of idolen. Samen woon je op een eiland en maak je de gekste avonturen mee. Zo kun je met elkaar op een podium een hardcore nummer spelen en zingen, of krijg je een relatie met bijvoorbeeld je idool of een goede vriend.

Met de persoonlijkheidstest op de Nintendo-website kun je je eigenschappen en persoonlijkheden ontdekken die het beste passen bij jouw Mii-personage. De persoonlijkheidstest laat jou via een aantal grappige vragen en situaties ontdekken welke van de kleurrijke persoonlijkheden je eigen Miipersonage in het spel zou kunnen hebben. De resultaten beschrijven de eigenschappen van je personage in Tomodachi Life, en geven ook aan welk interieur, outfit en ander persoonlijkheidstype in het spel perfect bij je zouden passen. Je kunt de resultaten heel makkelijk delen via social media – en vrienden uitnodigen om uit te zoeken wat hun persoonlijkheidstypes zijn!

Om het Nederlandstalige Tomodachi Life te kunnen ervaren is er een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eShop*. Scan deze QR Code met de camera’s van je Nintendo 3DS om direct naar de Nintendo eShop-pagina te gaan waar je de demo kunt downloaden.

QR code demo

Bij aankoop van elke volledige versie van Tomodachi Life, vind je twee gratis downloadcodes voor de Tomodachi Life: Welkomst Versie in de Nintendo eShop. De Tomodachi Life: Welkomst Versie biedt spelers de kans om een deel van Tomodachi Life te delen met vrienden of gezinsleden die een Nintendo 3DS- of 2DS-systeem hebben. Twee gelukkige vrienden of gezinsleden kunnen zelf Miipersonages maken met hun eigen unieke stemmen en karakters. Wanneer deze Mii-personages zijn verhuisd naar het eiland, beginnen ze op elkaar te reageren, en kunnen spelers proberen hun problemen op te lossen. Wanneer de Tomodachi Life: Welkomst Versie is voltooid, kunnen spelers toegang krijgen tot een zeldzaam pandakostuum, dat ze kunnen dragen in het volledige spel dat te koop is in de winkel of Nintendo eShop.

Ga voor het laatste nieuws naar de website van Tomodachi Life. Dit spel is geschikt voor de Nintendo 2DS- en Nintendo 3DS-systemen, en is vanaf morgen, 16 oktober, volledig Nederlandstalig beschikbaar, zowel in winkels als de Nintendo eShop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x