Home Gaming 11-bits studio’s schakelt over naar Unreal Engine en kondigt Frostpunk Book Anthology aan

11-bits studio’s schakelt over naar Unreal Engine en kondigt Frostpunk Book Anthology aan

by Jos Vis

Omdat aan elk verhaal een einde komt, kondigen 11-bits studio’s aan dat al hun interne projecten in drie teams nu worden ontwikkeld met Unreal Engine, de populaire game-engine die is ontwikkeld door Epic Games. 11 bit studios is ook verheugd om aan te kondigen dat hun succesvolle overlevingssim voor het bouwen van steden, Frostpunk, nog verder zal uitbreiden met een bloemlezing van micro-romans die zich afspelen in het game-universum.

Sinds twee maanden heeft het bedrijf alle ontwikkeling en onderhoud van Liquid Engine, de game-engine die bij alle eerdere projecten werd gebruikt, stopgezet en is begonnen met het testen van de nieuwste versie van Unreal Engine. Het team heeft een kort fragment gedeeld van de in-engine, early-stage beelden van hun onaangekondigde projecten die zijn ontwikkeld met behulp van Unreal Engine 4. Tussen de “A Tease of Things to Come”-teaser en de “Unreal Engine for Future Projects”-video, alle drie onaangekondigde interne projecten worden uitgelicht. Bekijk waar 11 bit studios aan werkt:

YouTube video


“Deze collectie is, naar ik hoop, het begin van de uitbreiding van twee soorten. Voor Frostpunk als het universum en voertuig van ideeën die naar andere media en conventies gaan, en voor de Poolse literatuur, met al zijn rijkdom en specificiteit, heeft dat het succes van de lokale game-industrie tot op zekere hoogte een boost gegeven. Het is tijd voor een nieuwe draai aan inspiratie.

In Frostpunk heb ik een continuïteit van verbeeldingskracht en reflectie opgemerkt over de samenleving, over de relatie van het individu tot macht, en over de mechanismen van de geschiedenis die de Poolse sociologische sciencefictionliteratuur kenmerkten. Frostpunk put direct of indirect uit Janusz Zajdel, Edmund Wnuk-Lipinski en Maciej Parowski. Hoewel het zich afspeelt in de Britse realiteit, komt het unieke karakter en het wereldwijde succes voort uit de Poolse literaire traditie.

En zo benaderen we de bloemlezing. Het gaat niet om het maken van een illustratie voor de game, maar om een ​​puur literaire benadering van de belangrijkste onderwerpen in Frostpunk: zowel als een game-ervaring als een wereld die we in onze verbeelding bewonen. Daardoor krijgt het ook rijkdom en diepte; het heeft een eigen leven.

De novellen worden gemaakt door een groep getalenteerde Poolse en buitenlandse schrijvers. Naarmate het werk vordert en de details bekend zijn, zullen we de namen van de auteurs en verdere informatie bekendmaken. Het boek zal Frostpunk over de hele wereld vergezellen. Tegelijkertijd worden er Poolse en Engelse versies geschreven.”

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: