Home Gaming 1047 Games breidt de open bèta-status van Splitgate uit en onthult het laatste aantal spelers

1047 Games breidt de open bèta-status van Splitgate uit en onthult het laatste aantal spelers

by Jos Vis

1047 Games kondigde aan dat de zomerfenomeengame Splitgate in de nabije toekomst in open bèta zal blijven, aangezien de kleine studio de populaire arenaportal-shooter blijft schalen die meer dan 10 miljoen downloads heeft gezien in de eerste 30 dagen van open bèta.

De kleine studio heeft ijverig gewerkt aan het vergroten van de spelerscapaciteit sinds de explosie in populariteit van het spel, gaande van een eerste 4.000 gelijktijdige spelers op het bestaande framework tot meer dan 175.000 in een paar weken, en heeft de wachtrijtijden voor spelers drastisch teruggebracht tot meestal minder dan 10 minuten. Updates voor het backend-framework van de game worden dagelijks uitgerold, evenals regelmatige kleine upgrades en bugfixes. De studio heeft de rest van dit jaar verschillende inhoudsupdates voor fans gepland, waaronder een update vanavond met de veelgevraagde modus voor klassementsduo’s en verhoogde servercapaciteit, en een belangrijke aankondiging voor spelers op de gamescom 2021 van deze maand.

“Dit is de meest surrealistische tijd van mijn leven geweest”, zegt Ian Proulx, CEO en mede-oprichter van 1047 Games. “De support van de fans was ongelooflijk terwijl we werken aan het verbeteren van de spelerservaring. We hadden er nooit van gedroomd om zo snel zo groot te worden, en als gevolg daarvan hebben we uitdagingen moeten overwinnen om de vraag van spelers bij te houden. We hebben in korte tijd verschillende belangrijke mijlpalen bereikt, waardoor een stabiel platform is ontstaan ​​waar fans relatief snel een server kunnen vinden om op te spelen, en ik ben trots op wat ons team heeft bereikt – maar er komt nog veel meer aan!”

Proulx vervolgt: “Als we kijken naar de problemen waarmee de schaalbaarheid van de backend van het spel wordt geconfronteerd, omvat het proces veel meer dan alleen het omgaan met servercapaciteit. We zijn gefocust op het stabiel houden van de game voor fans en het herhalen van de gelijktijdige capaciteit van de game om de wachttijden van spelers te minimaliseren. We willen dit op de juiste manier doen, en we willen voorbereid zijn op massale schaal wanneer we officieel lanceren, terwijl we de bèta blijven verbeteren met regelmatige updates, extra functies en verbeteringen aan de servercapaciteit.”

Splitgate is een online multiplayer first-person shooter die gebruikmaakt van door spelers gemaakte portals. De vlaggenschiptitel van 1047 Games, oorspronkelijk gelanceerd voor pc in 2019, werd in het voorjaar opnieuw aangekondigd voor PlayStation- en Xbox-consoles en heeft een snelle toename van de acceptatie door spelers ervaren om een ​​van de meest onstuitbare games van 2021 te worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x