zondag , 24 september 2017

Win vette Warcraft prijzen!

Wil je heel graag samen met een vriend maar heb je geen zin om er voor te betalen? Dan heb je geluk want wij mogen 2x 2 vrijkaartjes weggeven, en alsof dat nog niet genoeg is mogen we ook nog een 2 Alliance petten weggeven!

image006

Wat je hiervoor moet doen? Niet zo heel geweldig veel.

Laat in de comments weten wat je favoriete personage uit de Warcraft lore is en waarom?

Als je dit hebt gedaan maak jij kans op 2 vrijkaartjes voor de film en een mooie Alliance pet!
Over een week worden de winnaars bekend gemaakt

WarcraftPoster_1

About Cas van Eldonk

Pc/ps4 Filmfanaat Comic Fan

Check Also

Er komen 80 nieuwe Pokémon naar Pokemon GO!

Niantic, Inc. en The Pokémon Company International hebben bekendgemaakt dat later deze week 80 extra ...

 • DieOlibol

  The Destroyer, Aspect of Death, The Worldbreaker, The Black Scourge, formerly Earth-Warder AKA Deathwing aka Neltharion the Earth-Warder. Alleen al vanaege die naam en titels is hij al mijn favoriete personage, ook omdat in tijdens cataclysm ik voor het eerst het gevoel had dat een end game boss echt invloed op de wereld aangezien de hele wereld van azaroth kapot was gescheurd door zijn kracht. Plus zijn zoon speelt al een enorme rol voor 2 uitbreidingen. Dat maakt hem mij favoriete personage van world of warcraft (ps de warrior set is ook best tof)

 • CsmcRainbow

  Mijn favoriete personage is natuurlijk het personage wat je zelf speelt, want van elke personages binnen die Lore behoor jij altijd tot een van de belangrijkste en doe je aan alle belangrijke events mee. (en van welk ander personage kun je dat nog meer zeggen). Ook is het natuurlijk dope dat je je eigen gear enzo kan kiezen zodat je iedereen kan laten zien wat voor badass je wel niet bent!

 • Henrieke Hommersom

  Ballador the Bright was altijd mijn favoriet omdat die verslagen is maar toch ontsnapte aan zijn dood.

 • Maikel Frijters

  Garrosh Hellscream! Lekker agressief, gewoon omdat het kan. Juist in een game is het altijd fijn om totaal wat anders te ervaren dan in het dagelijks leven. 🙂

 • nikkipooh5

  Illidan Stormrage. Een mooi complex figuur die door sommigen als held en door anderen weer als slechterik wordt gezien. Ik hou wel van die grijstinten!

 • Cabbitch

  Varok Saurfang, gewoon omdat ie zo badass is.. de Chuck Norris van WoW zeg maar. Een orc naar mijn hart 🙂

 • Els Timmers

  Thrall: een echte leider! Hij heeft alle eigenschappen die hem geliefd maken als aanvoerder en daarnaast is hij ook niet te groot om een fout toe te geven als hij die gemaakt heeft.

 • Douwe Peters

  Sylvanas Windrunner om natuurlijk de obvious reden dat ze de ultieme badass is. (een leger van undoden controleren? HELL YEAH) verder is het een personage die naar mijn mening een van de meest epische achtergrondverhalen heeft en misschien wel de enige reden dat ik nog Horde speel!