zondag , 24 september 2017

Resident Evil 7 Banned Footage Vol. 2 DLC nu beschikbaar op de PS4

Vanaf vandaag is de Banned Footage Vol. 2 voor Resident Evil Biohazard beschikbaar op de Playstation 4 voor €14.99 en natuurlijk zonder extra kosten te downloaden voor de eigenaren van de season pass.

In Banned Footage Vol. 2 zit het pakket “Daughters”, waarin je een diepere kijk krijgt in het leven van de Baker’s voor de tragische evenementen in Resident Evil 7. In Vol. 2 zit ook het pakket “21” waar spelers moeten gokken met hun eigen leven tegenover Lucas Baker. Daarnaast zal er een extra gameplay mode in Vol 2. zitten genaamd “Jacks’ 55th birthday”, hierin moeten spelers racen tegen de klok waar ze Jack Baker met allerlei verassingen moeten bestoken voor zijn speciale verjaardag.

Banned Footage Vol. 1 en Vol. 2 zullen op 21 februari op elk platform beschikbaar zijn. Ook voor de Xbox One en PC eigenaren zal al deze content zonder extra kosten beschikbaar zijn als zij de deluxe edition of de season pass hebben aangeschaft. Naast deze DLC krijgen alle spelers in de lente van 2017 toegang tot de “Not a Hero” verhaallijn.

De enige vraag die blijft, ga jij dit weekend griezelen in Resident Evil Biohazard?

About Sven Pieneman

Hoofdredacteur. De eerste eigenaar van een Playstation 4 in Nederland. WWE Fanaat.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)