zondag , 24 september 2017

Maak kans op een Nintendo Switch tijdens het E-Sports Game Arena Mario Kart-toernooi

Op zaterdag 3 juni organiseert de E-Sports Game Arena tijdens het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn een Mario Kart 8 Deluxe-toernooi. Dit toernooi is voor iedereen gratis toegankelijk en de winnaar gaat naar huis met een Nintendo Switch en de game Mario Kart 8 Deluxe.

Vanaf 11:00 uur op zaterdag 3 juni organiseert de E-Sports Game Arena een Mario Kart-toernooi op de Nintendo Switch tijdens ‘Zomerspektakel aan het Meer’ in Alphen aan den Rijn. Organisator van het Zomerspektakel, Eric Streefland, vertelt: “Het hele Pinksterweekend kan de jeugd meedoen aan diverse soorten spelen. Van stormbanen, springkussens tot aan ballen op het water. Het Mario Kart-toernooi op zaterdag 3 belooft echt gaaf te worden.”

Het toernooi is gratis toegankelijk voor iedereen en de winnaar gaat aan het eind van de dag naar huis met een Nintendo Switch en de game Mario Kart 8 Deluxe. De overige finalisten gaan gelukkig niet met lege handen naar huis, want ook voor hen liggen prijzen klaar. Dus versla jij al je vrienden tijdens een potje Mario Kart en ontwijk jij bananenschillen en rode schilden als een ware kampioen? Doe dan mee en zorg dat je erbij bent om 11.00 uur in de stand naast het podium. De finale wordt om 16.30 uur gespeeld.

Hoe werkt het?
Thomas Runhart, oprichter van de E-Sports Game Arena, legt uit: “Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen, kwalificeer je je voor de volgende ronde door in één race van al je zeven tegenstanders te winnen. Win je de daaropvolgende ronde ook? Dan verover je een plek in de finale. Iedereen die in de eerste ronde verliest, kan gewoon weer achteraan in de rij aansluiten om het nog een keer te proberen.” Lukt het niet om bij het Zomerspektakel te zijn op zaterdag 3 juni? Dan zijn alle Mario Kart-acties te volgen via het E-Sports Game Arena Twitch-kanaal: twich.tv/esportsgamearena. “Vanaf het festival doen we live verslag van de kwalificaties en de finale en dat belooft heel veel plezier en hilariteit op te leveren”, vertelt Thomas.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)