zondag , 24 september 2017

Larian Studios voegt Polymorph en Summoning toe aan Divinity: Original Sin 2 Early Access

Larian Studios heeft aangekondigd dat Polymorph en Summoning vaardigheden nu beschikbaar zijn voor alle eigenaren van Divinith: Original Sin 2, en momenteel beschikbaar zijn op Steam Early Access. De twee klassen maakten deel uit van de Kickstarter doelen voor de campagne van het bedrijf en waren uit andere mogelijke klassen via Backer stemming gekozen.

Deze vaardigheids klassen maken deel uit van de laatste patch in de Early Access en geven spelers de mogelijkheid om vijanden om te zetten in kippen, demon-achtige incarnaties op te roepen, vleugels te laten groeien en te vliegen, en nog veel meer.

In de laatste Kickstarter video laat Larian Studios Creative Director Swen, in misschien de slechtste versie van een kookprogramma ooit, aan de hand van handige huishoudelijke items zien hoe deze vaardigheden samenwerken en met elkaar te combineren zijn. Een nauwere weergave van deze twee nieuwe klassen van magie, evenals de nieuwe klassen van Conjurer en Metamorph, kan worden gezien in een nieuwe gameplay trailer.

De klasse van de vaardigheid Polymorph gebruikt de natuur als inspiratie, waardoor spelers de aspecten en mogelijkheden van dieren. Bull horns leveren verwoestende charges, ontwikkel vleugels om op moeilijk te bereiken plekken te komen en je slagveld mobiliteit te verhogen. Of verander jouw vijanden in kippen gewoon omdat het kan.

Met applicaties zowel in en uit de gevechten beschikken spelers die kiezen voor het gebruik van de Polymorph vaardigheden over totaal nieuwe paden en kunnen over, rond en door obstakels in hun zoektocht.

Karakters met de Summoning vaardigheid kunnen incarnaties oproepen, die beginnen als een kleine, harige wezen die vijanden aanvallen en buffs ontvangen. Incarnaties kunnen geupgrade worden met meer mogelijkheden en power. Spelers kunnen Totems oproepen, dit zijn in wezen automatische wapens die overal kunnen worden geplaatst over het slagveld. Zowel Totems als Incarnates manifesteren de machten van de oppervlakken waaarop ze worden opgeroepen (zoals bloed, GIF, enz.), wat leidt tot de ongelooflijk veel van strategie combinaties en chaos.

Patch v3.0.50.423 bevat ook een update waardoor spelers “Make War” met hun vrienden kunnen spelen. In tegenstelling tot vele versies van co-op duels kan dit leiden tot de dood, die hun avontuur eindigdt met verraad.

Meer informatie over Divinity: Original Sin 2 en downloaden van Steam Early Access: http://store.steampowered.com/app/435150/

Blijf bij over Larian en Divinity op sociale media:
Twitter: @larianstudios
Facebook: https://www.facebook.com/LarianStudios/
YouTube: https://www.youtube.com/user/LarianStudios

About Wilco van der Helm

Ik hou van gamen op de PC en van CrossFit. Hiernaast ben ik werkzaam als Functioneel Beheerder van een Leer Management Systeem bij OLVG in Amsterdam. Getrouwd en heb 2 prachtige kinderen (okeej ik ben bevooroordeeld).

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)