zondag , 24 september 2017

De wapens en accessoires van Hunting Simulator

Voor een gedetailleerd overzicht van de content en authentieke gameplay in Hunting Simulator, hebben Bigben en Neopica een nieuwe video uitgebracht. Deze video is getiteld “The weapons and accessoires in Hunting Simulator”.

Door in de Campaign te vorderen kun je 17 verschillende wapens ontgrendelen, inclusief diverse exemplaren onder licentie van Browning® en Winchester®.

We bundelen met veel plezier onze krachten met Bigben om spelers van Hunting Simulator de kans te geven exacte reproducties van onze wapens te gebruiken. De game is een zeer realistische simulatie en daarom was het voor ons niet meer dan logisch om mee te doen. We hopen dat jachtliefhebbers zullen genieten van de echte wapens die we maken,” zegt Martin Boucquey, Marketing Manager van Browning Europe.

Elk wapen, van projectielwapens met vizieren tot dubbelloopse jachtgeweren, heeft zijn eigen kenmerken, die spelers slim moeten gebruiken om in hun jachtmissies te slagen. Voordat je je sluipschutterstalent op de proef stelt, is het zaak je goed voor te bereiden met verschillende accessoires. Controleer bijvoorbeeld de windrichting of gebruik een lokfluitje om je prooi naar je toe te lokken voor het perfecte schot.

 

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)