zaterdag , 23 september 2017

Battlefield 1 Easter Egg Special Part 1

EA en Dice zijn meesters in Easter Eggs, kijk even terug op het Phantom Programma in Battlefield 4, hier moesten spelers diverse objecten traceren, waaronder de Megalodon. Nu in Battlefield 1 lijkt het erop dat we weer een verrassing hebben. Dit keer zijn de Easter Eggs verstopt in de vorm van Koptelefoons over diverse mappen. Spelers die deze met succes hebben gevonden kunnen daarna een bericht in Morse Code horen bij de communicatie stations verdeeld over de map.

6rhi7xk8imshajxerupwhj-1200-80all-morse-codes-battlefield-1-headphone-easter-egg

Er is wel een adder onder het gras, het lijkt er namelijk op dat je per game maar één headphone kan verzamelen, als je deze hebt verdwijnen ze voor de rest van de ronde.

Ook de locatie van de headphones kan nog verschillen tussen servers waar je speel. Gelukkig is er een actieve community bezig met het oplossen van deze eggs. Ben je geinteresseerd in het kraken van de code dan heeft TheRadGamerDan ze allemaal in één video gestopt.

Het is nog een beetje onduidelijk op in de video alle koptelefoons al gevonden waren, maar hij heeft ook in een video alle locaties van de koptelefoons neergezet voor je. Tevens is er een Google Doc gemaakt waar iedereen actief kan mee helpen. Het bestand vindt je hier.

 

Zodra we meer informatie hebben of de code hebben weten te kraken zullen we deel II van de special openen. Mocht je informatie hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Game Ready voor Project Cars 2, 50.000 GeForce Experience Gebruikers Ontvangen Middle-earth: Shadow of Mordor

Het is een drukke week aangaande GeForce gaming nieuws, vandaar dat we al het nieuws ...