Home Gaming Ziggurat komt op 19 februari naar PS4, Xbox One en PC (Trailer)

Ziggurat komt op 19 februari naar PS4, Xbox One en PC (Trailer)

by Sven

Ziggurat is de nieuwste first-person dungeon crawling game en combineert het beste van first person shooting en roguelike. Beheers de krachtige magie en kruip in de huid van een leerling-tovenaar. Ga de strijd aan met machtige eindbazen, vind de weg door kamers met talloze uitdagingen en verzamel de schatten om je reis succesvol te laten verlopen. Haal de fysieke versie van Ziggurat vanaf 19 februari in huis op PlayStation 4, Xbox One of PC.

Zigg 2.jpg

Ziggurat is een kenmerkende terrasvormige piramide, voornamelijk gevonden in het oude Mesopotamië. Maar dat niet alleen, Zigguratis ook een dungeon crawling FPS met de nadruk op tovenarij, epische eindbazen en kwaadaardige groentes.

Ga het labyrint binnen en bied alle gevaren het hoofd om te bewijzen dat jij het in je hebt om een machtige magiër te worden! De nadruk ligt op snelle first person shooting met een combinatie van old school & moderne besturing en spelmechanieken. Voeg daar nog wat dungeon crawling en RPG/ roguelike elementen aan toe en ervaar dit leuke, uitdagende en gevarieerde spel zelf.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x