Home Gaming Zet je brein in januari 2020 op scherp met Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch

Zet je brein in januari 2020 op scherp met Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch

by Jos Vis

Bereid je voor om je hersenen op gevarieerde manieren uit te dagen in  Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch. Dit nieuwe deel in de serie is vanaf 3 januari 2020 in Europa verkrijgbaar voor de  Nintendo Switch. Geniet van nieuwe oefeningen, waarvan sommige de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruiken, of train je hersenen met klassieke oefeningen uit eerdere Brain Training-games, waarvoor je alleen een stylus (inbegrepen bij de fysieke versie) of je vinger nodig hebt. Bekijk de nieuwe  trailer van Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch om de game in actie te zien. Beproef je vaardigheden met allerlei oefeningen en tests in verschillende speelstijlen, waarbij je bijvoorbeeld je Nintendo Switch-systeem verticaal houdt en een stylus of vinger gebruikt, of de infrarood-bewegingscamera van de rechter-Joy-Con gebruikt die het aantal opgestoken vingers van spelers kan herkennen. Hieronder enkele voorbeelden van oefeningen:

  • Rekenen met vingers: Gebruik je vingers om te rekenen. Ook al weet je het antwoord in je hoofd, dan moet je nog steeds snel reageren!
  • Sudoku: Geniet van de klassieke cijferpuzzels.
  • Rekenen: Hoe snel kun jij eenvoudige sommen achter elkaar oplossen?
  • Steen, papier, schaar (test): Gebruik je vingers en probeer te winnen (of verliezen).
  • Woorden maken: Combineer letters om woorden te vormen.
  • Fotografisch geheugen: Onthoud de foto die eerder werd getoond.
  • Duale taak: Spring over horden terwijl je het hoogste getal kiest.

Geef elke speler een Joy-Con en daag vrienden en familie uit in bepaalde oefeningen, zoals:

  • Vogels tellen: Probeer de vogels zo snel mogelijk te tellen.
  • Blokken tellen: Probeer te onthouden hoeveel blokken er zijn.

Bereken je algemene hersenleeftijd door snel achter elkaar een reeks oefeningen te voltooien die een beroep doen op je verwerkingssnelheid, kortetermijngeheugen en zelfbeheersing. Denk je dat je het beter kunt dan je vrienden en familie? Zorg dat je je dagelijkse oefeningen niet mist door het instellen van een alarm, zodat je Nintendo Switch je eraan herinnert, zelfs als het systeem in de slaapstand staat. Je kunt je resultaten ook delen met je familie via E-mails over Brain Training om ze te laten weten hoe je ervoor staat. We hebben ook plannen om Wereldkampioenschappen Brain Training te organiseren. Daarover wordt in de toekomst meer bekend gemaakt. 

Bereid je voor om je brein op verschillende manieren uit te dagen in Dr. Kawashima’s Brain Training voor Nintendo Switch, deze game is vanaf 3 januari 2020 verkrijgbaar in Europa.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: