Home Gaming YUKI MRcade komt op 12 oktober naar de Meta Quest Store

YUKI MRcade komt op 12 oktober naar de Meta Quest Store

by Jos Vis

ARVORE, de met een Emmy Award bekroonde VR-studio, is verheugd aan te kondigen dat YUKI, de DICE-finalistenmix van bullet hell en roguelike, een gloednieuwe mixed reality-modus krijgt die op 12 oktober gratis beschikbaar zal zijn in de Meta Quest Store, samen met de lancering van de langverwachte Meta Quest 3-headset.

In de YUKI MRcade-modus heb je de missie om een ​​buitenaardse invasie in je eigen huis te bestrijden in een spannend kosmisch avontuur! Gebruik je handen om de vijanden te slaan, vlieg en ontwijk heel veel kogels en obstakels die hun pad kruisen in een zeer strategische gameplay! Nu, met de nieuw toegevoegde mixed reality-laag, wordt het spel nog uitdagender naarmate de vijanden en obstakels de kamer van de speler bereiken in maar liefst 360 graden. De gevaren van het patrouilleren in de diepe ruimte komen nu van boven, beneden en van achteren, en oh, pas op, het ligt voor je!

Degenen die het basisspel al in hun bibliotheek hebben, verkrijgbaar voor een prijs van 19,99 EUR, krijgen via een gratis update toegang tot het nieuwe spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d