Home Gaming Yakuza 0: Problemen in Tokiov

Yakuza 0: Problemen in Tokiov

by Mark van Truijen
Ben jij klaar om in Tokio het gevecht aan te gaan terwijl jij met je beste moves pronkt? Kiryu & Majima doen er alles aan om de straten van onrust te ontdoen en zij doen het in stijl!

Elk personage heeft een scala aan vechtstijlen die ze kunnen gebruiken: Van Majima’s ‘Breaker’ stijl, waarmee je erg gevaarlijke breakdancing moves kunt klaarspelen tot Kiryu’s ‘Beast’ stijl, waarmee je vijanden kunt afslachten met omringende objecten. Er is ook een vaardigheid-upgrade systeem dat Yen vereist om nieuwe vaardigheden en vechtstijlen vrij te spelen. Dus investeer en begin met het oogsten van alle voordelen!

Features

  • De oorsprong van de draak: Aangezien iemands toekomst voor een groot deel wordt bepaalt door zijn verleden, komen we heel wat te weten over Kiryu en de wegen die hij bewandelde in de Yakuza-serie. En uiteraard krijg je de bijnaam “Dragon” alleen als je weet hoe je koppen laat rollen. Het is nu mogelijk om instant van vechtstijl te wisselen voor enkele van de heftigste gevechten in de Yakuza-serie ooit.
  • Speel als de ‘Mad Dog’: Voor het eerst in een hoofddeel uit de serie, is de voormalige NPC Goro Majima nu een speelbaar personage. Dit meest excentrieke personage uit Yakuza heeft zijn eigen vechtstijl, vaardigheden en een voorliefde voor louche zaakjes. Speel als hem voor nieuwe inzichten in zijn achtergrond.
  • De decadentie van de jaren tachtig in Japan: In de wereld van Yakuza 0 draait alles om geld, en je kunt in de game op duizenden manieren geld pakken, verdienen of uitgeven. Als gangster kun je geld uit de zakken van andere bendeleden kloppen, of het ‘eerlijk’ verdienen met de zogenaamde Telephone Clubs, Disco Halls, en Pocket Circuit autoraces.
Ontdek welke vechtstijl het beste bij je past wanneer Yakuza 0 op 24 januari 2017 verschijnt, exclusief voor PlayStation 4. Voor meer informatie bezoek je: yakuza.sega.com/yakuza0.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: