That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Reviews

Xtorm Power Bank Limitless 10.000 AL 421 Review

Xtorm is voor ons de marktleider op het gebied van duurzame en krachtige powerbanks, dit keer namen wij de AL 421 onder de loep.

Deze powerbank is weer anders dan de voorgaande, deze wordt weg gezet als de ultieme survival gadget. Hij heeft genoeg kracht aan bord om je smarthphone, tablet, GPS, bluetooth speaker of je laptop van wat energie te voldoen. Hij beschikt over 10.000 mAh en twee exit poorten. Met de 10.000 mAh is het mogelijk om een telefoon zelfs vijf keer op te laden.

Naast de exit poorten zit een zaklamp ingebouwd met echt goed licht, de extra functie van deze zaklamp is dat deze het SOS signaal kan geven. Met 1 druk op de knop verstuur je deze, ernaast zit de bekende oplaadport die we kennen van de Xtorm producten.

Als we even kijken naar de behuizing van de Powerbank, deze oogt anders dan je gewend bent. De behuizing voldoet aan de eisen voor stof en water dicht, bevat dan ook een IP codering van 68. Hiernaast kan je de powerbank rustig even laten vallen want hij kan tegen een stootje. Er zit nog een karabijnhaak bij zodat je de powerbank gemakkelijk bevestig aan je broek, riem, of rugzak.

Het enige feitje wat ik niet heel praktisch vind is de oplaadkabel, deze zit bij een voorgaande editie perfect ingebouwd. Nu kan je dus je oplader goed aan je tas hangen maar blijf je met snoeren lopen die je kwijt kan raken. Dit is het enige puntje gemis.

Met deze ultieme survival Power Bank heeft u altijd een betrouwbare back-up batterij bij de hand en bent u klaar voor het avontuur!

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE