That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gadgets, Sony

Xperia 1 van Sony is vanaf vandaag als pre-order te bestellen

De nieuwe Xperia 1 van Sony is vanaf vandaag te bestellen via diverse operators. Consumenten die de Xperia 1 bestellen ontvangen de Sony WH-1000XM3 Wireless Noise Cancelling headphone ter waarde van €380,00 cadeau. Deze actie loopt van 20 mei tot en met 30 juni 2019. Alle informatie over deze lanceringscampagne is te vinden op sonymobile.com/nl

De Xperia 1 brengt de professionele display- en cameratechnologieën van Sony naar een stijlvolle en krachtige smartphone:

·        Het 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-scherm van 6,5 inch biedt de hoogte-breedteverhouding van een bioscoopscherm.

·        De X1 beeldprocessor van Sony’s BRAVIA TV-technologieën brengt HDR (High Dynamic Range) voor diverse content.

·        De samenwerking met CineAlta zorgt ervoor dat het scherm de kleuren precies zo weergeeft als de filmmaker het heeft bedoeld.

·        Dolby Atmos technologie zorgt voor een indrukwekkende audiobeleving met een multidimensionaal geluid

·        De smartphone heeft een camerasysteem met drie lenzen voor elke denkbare situatie en lichtomstandigheid: 16 mm voor brede liggende afbeeldingen, een 26-mm-lens en een 52-mm-lens voor 2x optische zoom.

·        De Xperia 1 is voorzien van een BIONZ beeldverwerkingsprocessor en brengt de technologie van Sony Alpha camera’s naar een smartphone. Zo is dit model voorzien van RAW-ruisonderdrukking voor heldere foto’s bij weinig licht en nauwkeurig scherpstellen voor realistische portretten.

·        De camera biedt snelle Eye AF en nauwkeurige AF/AE-trackingtechnologie tot 10 beelden per seconde.

·        Een scherm met een beeldverhouding van 21:9 biedt een praktischer schermoppervlak en is uitermate geschikt om twee apps tegelijk uit te voeren

·        Snelle prestaties en verbeterde energie-efficiëntie dankzij het Qualcomm Snapdragon 855 Mobile Platform. De batterij heeft een hoge laadcapaciteit van 3330 mAh

De Xperia 1 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 949,00. Dit nieuwe toestel is vanaf 20 mei te bestellen en wordt vanaf 3 juni opgestuurd naar consumenten. De Xperia 1 ligt vanaf 3 juni ook in de winkels.

                                                                 

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE