Home GamingAndroid Xbox Update voor Mei komt met diverse verbeteringen

Xbox Update voor Mei komt met diverse verbeteringen

by Mark van Truijen

Team Xbox is druk bezig met de voorbereidingen van E3, gelukkig zitten ze niet helemaal stil en komt er nu gewoon een mei update uit. In deze update zien we verbeteringen voor de vriendenlijst, berichten en het beter sorteren van My Games & Apps.

Friends list laat je nu zien waar vrienden spelen
We weten dat je vrienden overal kunnen spelen en op diverse apparaten. Het is nu makkelijker geworden om te achterhalen waar ze momenteel op spelen. Er zijn unieke Xbox One, PC en mobiele icoontjes toegevoegd aan deze lijst.

Message Requests
Je berichten worden slimmer. Xbox voegt een nieuw Message Request feature toe, deze set de prioriteiten voor je vrienden en een ieder die je een bericht wilt sturen, tegelijkertijd filtert deze berichten van mensen die je niet kent en gooit deze in een andere tab.

Het nadeel van deze update is dat alle voorgaande groepsberichten verloren gaan. Mocht je een backup willen van deze berichten kan je deze via xbox.com ophalen, dit is enkel kort beschikbaar.

Better Sorting in My Games & Apps
Het team heeft het nu nog makkelijker gemaakt om je content te vinden in de My Games & Apps sectie. Als games beginnen met “A” of “The” zal dit niet gebruikt worden in het sorteren als je sorteer op A-Z. Neem The Witcher, deze game zal dan onder de W komen te staan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: