Gaming
Now Reading
Xbox One vanaf 9 Juni zonder kinect te koop, en Games with Gold
0

Xbox One vanaf 9 Juni zonder kinect te koop, en Games with Gold

by Mark van Truijen14/05/2014

Waar we eerst alle verhalen hoorde dat de Xbox one niet zou werken zonder Kinect, blijkt dat Microsoft toch overstag is gegaan. Vanaf 9 Juni zal er een Xbox One versie te koop zijn voor 399 euro, dit dan natuurlijk wel in de landen waar de console tot nu toe gelanceerd is.

Waar de console met lancering 499 euro kost tegenover de 399 voor een Playstation 4 is dit dus een aanval van Microsoft, er is nog geen idee wat een losse Kinect gaat kosten maar dit zal snel bekend worden.

Ook heeft Microsoft laten weten dat verschillende apps niet onder het Gold abbonement vallen en dus gewoon voor iedereen beschikbaar is. Dit zal in gaan vanaf juni. Ook is het bekende Games With Gold programma uitgebreid, deze word namelijk doorgetrokken naar de Xbox one. De gebruikers daar kunnen vanaf Juni de games Max: The Curse of Brotherhood en Halo: Spartan Assault gratis downloaden.

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.