donderdag , 21 september 2017

Xbox One vanaf 9 Juni zonder kinect te koop, en Games with Gold

Waar we eerst alle verhalen hoorde dat de Xbox one niet zou werken zonder Kinect, blijkt dat Microsoft toch overstag is gegaan. Vanaf 9 Juni zal er een Xbox One versie te koop zijn voor 399 euro, dit dan natuurlijk wel in de landen waar de console tot nu toe gelanceerd is.

Waar de console met lancering 499 euro kost tegenover de 399 voor een Playstation 4 is dit dus een aanval van Microsoft, er is nog geen idee wat een losse Kinect gaat kosten maar dit zal snel bekend worden.

Ook heeft Microsoft laten weten dat verschillende apps niet onder het Gold abbonement vallen en dus gewoon voor iedereen beschikbaar is. Dit zal in gaan vanaf juni. Ook is het bekende Games With Gold programma uitgebreid, deze word namelijk doorgetrokken naar de Xbox one. De gebruikers daar kunnen vanaf Juni de games Max: The Curse of Brotherhood en Halo: Spartan Assault gratis downloaden.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Xbox One X pre-orders vanaf vandaag beschikbaar & lijst Xbox One X Enhanced games groeit tot meer dan 130

Vorige maand op gamescom heeft Microsoft de pre-orders onthuld voor de Xbox One X Project ...