Home Gaming Xbox One Scorpio draait alle Xbox One games en UWP games in 4K Natively

Xbox One Scorpio draait alle Xbox One games en UWP games in 4K Natively

by Mark van Truijen

Microsoft is druk bezig met Xbox Scorpio, de volgende console, deze staat gepland voor de feestdagen in 2017. In tegenstelling tot de ietwat tegenvallende PS4 Pro lijkt de Scorpio wel een beest van een machine te worden, onthuld tijdens de E3 als ‘the most powerful console ever made,’ en met een 6TFLOP GPU, lijkt microsoft het ook te leveren.

Nu heeft Windows Central wat meer informatie over hoe en wat. Windows Central claimt dat de Scorpio het centrum wordt voor first party game ontwikkeling, voor alle Microsoft Games op Windows 10 PCs en Xbox One (de zelfde tools worden verleend aan third parties, natuurlijk) Elke game gemaakt voor het UWP PC platform zal draaien op de Scorpio in 4K natively, waaronder ook oudere games die al uit zijn of bijna uitkomen, zoals Gears 4 en Forza Horizon 3 zullen gewoon in 4K te zien zijn.

De scorpio kan een standaard Xbox One kopiëren op hardware niveau, dit houdt in, ontwikkelaars kunnen mikken op de Scorpio in hun ontwikkeling, games maken, en deze dan testen in diverse configuraties( de scorpio configuratie en de Xbox one configuratie) dit alles op de Scorpio zelf, op ontwikkelingsgebied zal de Scorpio de Nexus worden van Xbox play anywhere.

Daarmee verder pakken de Scorpio zal beschikken over exclusieve VR games die niet compatible zijn op de Xbox One, dit omdat deze te zwak is voor deze games. Scorpio schijnt te draaien op de Xbox One OS, wel met wat aanpassingen.

Het klinkt allemaal erg indrukwekkend.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: