Home Gaming Xbox One Game Streaming Komt naar Windows 10-pc’s met Oculus Rift op 12 December

Xbox One Game Streaming Komt naar Windows 10-pc’s met Oculus Rift op 12 December

by Mark van Truijen
Bij Xbox zijn ze voortdurend bezig nieuwe manieren te verkennen om voor jou het beste uit jouw game-ervaringen te halen door je de keuze te bieden om de games tespelen die je wilt, met de mensen waarmee je wilt en op de devices waarop jewilt spelen. Met de lancering van Windows 10 en de Xbox-app, begonnen wij eerst de mogelijkheid te bieden om je Xbox One games te streamen naar een Windows 10-pc via je thuisnetwerk – en nu brengen we die ervaring gratis naar Oculus Rift.

Vandaag markeert een evolutie in onze voortdurende samenwerking met Oculus, aangezien Oculus Rift-eigenaren de mogelijkheid hebben om hun Xbox One bibliotheek naar Rift te streamen met de nieuwe Xbox One Streaming naar Oculus Rift app. Deze app bevat ook favorieten van fans zoals Gears of War 4, Forza Horizon 3 en Halo 5: Guardians, de grootste sportgames, indie-lievelingen, Backward Compatible Xbox 360 games, en nog veel meer titels die in 2017 uitkomen. De Xbox One Streaming naar Oculus Rift app is gratis beschikbaar in de Oculus Store op 12 december.

De nieuwe Xbox One Streaming naar Oculus Rift app maakt verbinding met jouw Xbox One via je thuisnetwerk. Eenmaal aangesloten, zal de video-uitgang van je console worden gestreamd naar je Rift headset en geprojecteerd worden op een gigantisch scherm naar keuze in een van de drie meeslepende VR-omgevingen, de zogenaamde “Citadel”, “Retreat” en “Dome.”

Een Xbox Draadloze Controller bij elke Oculus Rift

Zoals je weet bieden wij samen met Oculus een Xbox Draadloze Controller bij elke Rift. Ontworpen voor gamers door gamers, maakt de Xbox Draadloze Controller gaming eenvoudig uitwisselbaar tussen Xbox One en Windows 10-pc’s en tablets, inclusief verfijnde impuls triggers voormeer precisie en controle en een D-pad ontwikkeld om een grotere responsiviteit te leveren. Bovendien kan je met de Xbox Wireless Adapter en nieuwe pc’s met native Xbox Wireless support, jouw games spelen op Rift met gebruik van je draadloze controller, direct uit de doos.

Windows 10 is het beste platform om games op Oculus Rift te spelen

Rift werkt natively met Windows 10 om een ongelooflijke VR game-ervaring gemakkelijk op te zetten, en er middenin te springen. In combinatie met DirectX 12 technologie die de volledige capaciteit van de nieuwe Windows 10 grafische hardware ontsluit, zullen made-for-VR games op Windows 10 de snelste framerates en topprestaties bieden. Meer informatie over hoe je games kan streamen vanaf je Xbox One naar Windows 10 is HIER beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: