Home Events Xbox komt dit jaar weer naar Gamescom met Avowed, Towerborne, en meer

Xbox komt dit jaar weer naar Gamescom met Avowed, Towerborne, en meer

by Mark van Truijen

Nu het seizoen van zomerevenementen achter ons ligt, is Gamescom de volgende grote showcase op ieders kalender, en hoewel het nog een paar maanden weg is, beginnen er toch details naar voren te komen over wat we ervan kunnen verwachten.

Microsoft heeft bijvoorbeeld bevestigd dat het dit jaar aanwezig zal zijn op Gamescom, zoals recente lekken al hadden gesuggereerd. Gepland tussen 21 en 25 augustus, zal het evenement zien dat Microsoft zijn grootste stand ooit voor Gamescom meebrengt, met een volle line-up van titels van het bedrijf. De first-party Xbox-titels die tot nu toe bevestigd zijn voor Gamescom zijn Avowed, Ara: History Untold, Towerborne, Diablo 4: Vessel of Hatred, World of Warcraft: The War Within en Age of Mythology: Retold, onder anderen. Verdere updates over The Elder Scrolls Online en Fallout 76 zullen ook gedeeld worden.

Natuurlijk hebben een paar van de genoemde titels (specifiek, Towerborne en Avowed) geen specifieke releasedata, ondanks dat ze officieel gepland staan voor releases in 2024, dus het is waarschijnlijk dat Microsoft lanceerdata voor hen zal aankondigen op Gamescom.

Tot nu toe hebben Ubisoft en THQ Nordic ook bevestigd dat ze dit jaar aanwezig zullen zijn op Gamescom. Aan de andere kant zullen PlayStation en Nintendo echter het evenement overslaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x