Home Events Xbox Games Showcase en Starfield Direct zal twee uur lang zijn

Xbox Games Showcase en Starfield Direct zal twee uur lang zijn

by Mark van Truijen

Een pseudo-E3 staat voor de deur, met verschillende showcases gepland voor de komende week. De Summer Game Fest Showcase is als eerste op 8 juni, maar de Xbox Games Showcase is waarschijnlijk belangrijker omdat het een gedetailleerde blik zal werpen op de aankomende first-party titels van Xbox. Natuurlijk wordt het opgevolgd door Starfield Direct, waar Bethesda Game Studios meer zal laten zien van de aankomende sci-fi RPG.

In een nieuwe tweet bevestigde Aaron Greenberg, Xbox Games Marketing VP bij Microsoft, dat beide showcases ongeveer twee uur zullen duren. “Nog zeven dagen tot onze allereerste double feature. Ongeveer twee uur lang non-stop games, games, games, games, en Starfield!” Dit bevestigt een rapport van Tom Warren van The Verge, die ook dacht dat de showcase 90 minuten zou duren, terwijl Starfield Direct 30 minuten duurt (wat officieel nog niet bevestigd is).

Hoewel er veel first-party titels kunnen verschijnen, waarbij geen “volledig CG-trailers” zullen zijn, ontkende Greenberg een recente hint naar Fable. “Ik heb niets gehint. Ik geef er de voorkeur aan dat onze fans verrast worden wanneer ze live kijken. Maar het voelt alsof op dit moment, als ik nies, iemand zal zeggen: ‘X-game bevestigd!’ Ik hou van jullie allemaal en de passie. Blijf doorgaan, want we zijn nog ongeveer een week verwijderd!”

De Xbox Games Showcase vindt plaats op 11 juni om 10.00 uur PDT. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer details. Wat betreft Starfield, het wordt gelanceerd op 6 september voor Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: