Home Gaming Xbox en 343 Industries Livestreamen Lancering Halo Wars 2

Xbox en 343 Industries Livestreamen Lancering Halo Wars 2

by Mark van Truijen

Het vervolg op de best verkopende RTS game op de console aller tijden, Halo Wars 2, lanceert op 21 februari (of 17 februari voor Ultimate Edition eigenaren) en om dat te vieren nodigen Xbox en 343 Industries jou uit om af te stemmen op een gelivestreamde lanceringsevenement georganiseerd door de studio.

De livestream zal live gaan op 17 februari om 5.00 uur in de ochtend en zal worden uitgezonden op Xbox One, Beam, Twitch, Facebook Live en YouTube. Stem af om de festiviteiten te bekijken, meer informatie over de game door exclusieve interviews met het team te krijgen en een kans te hebben om een aantal giveaways te winnen.

Mocht je nog niet alles over Halo Wars 2 weten, dan is het nu jouw kans om op de hoogte te komen van alles wat je moet weten over de aankomende RTS voor iedereen, van nieuwe verhaal details tot aan Blitz, de nieuwe unieke draai aan RTS gameplay.

Houd Xbox Wire in de gaten omdat meer nieuws over Halo Wars 2 in de komende weken gedeeld zal worden en zorg ervoor dat je afstemt op de livestream op 17 februari.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x