Home Gaming Xbox Alert: Nu beschikbaar: Fortune Island – Forza Horizon 4, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ori and the Blind Forest, Ashen, Below en nieuwe update voor Minecraft

Xbox Alert: Nu beschikbaar: Fortune Island – Forza Horizon 4, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ori and the Blind Forest, Ashen, Below en nieuwe update voor Minecraft

by Pim, Sel

Nu beschikbaar: Fortune Island – Forza Horizon 4, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Ori and the Blind Forest via Game Pass, Ashen, Below en de katten en panda-update voor Minecraft

De eerste uitbreiding voor Forza Horizon 4 is nu beschikbaar

In Fortune Island vind je nieuwe schatten, avonturen en verbluffende race-actie. Het ruige terrein en extreme weersomstandigheden van deze uitbreiding, zoals atmosferische stormen en het noorderlicht, maken Forza Horizon 4 nog spectaculairder. Je kunt ook aan de slag met een gloednieuwe Horizon-schattenjacht en een groot aantal nieuwe race-uitdagingen.

De uitbreiding Fortune Island voor Forza Horizon 4 is beschikbaar voor Xbox One en Windows 10, en is gratis voor gamers die beschikken over de Forza Horizon 4 Ultimate Edition, de Forza Horizon 4 Expansion bundel of de Forza Horizon 4 Ultimate Expansions – bundel. Gamers met de Xbox Game Pass krijgen 10% korting op de losse aankoop van Fortune Island of 10% korting op elke bundel.

Hellblade: Senua’s Sacrifice is vanaf vandaag inbegrepen bij Xbox Game Pass

Zet je schrap, want Hellblade: Senua’s Sacrifice jaagt je gegarandeerd de stuipen op het lijf. De Keltische strijder Senua reist af naar de diepten van de Viking-onderwereld om te vechten voor de verloren ziel van haar gesneuvelde geliefde. Hellblade: Senua’s Sacrifice is gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en psychiatrische patiënten en laat je op verbluffende wijze in het hoofd kruipen van de gekwelde hoofdpersoon.

Speel Ori and the Blind Forest vanaf 20 december met Xbox Game Pass

Deze side-scrolling platformer van Moon Studios is zo oogstrelend mooi dat iedereen wil meekijken als je gaat gamen. Ori and the Blind Forest brengt een boeiend verhaal tot leven met een fantastische vormgeving, ontroerende muziek en uitdagende gameplay. Deze baanbrekende game mag je niet missen.

Below is nu beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass
Het lange wachten is voorbij! Vanaf nu mogen alle avonturiers het labyrint van het eiland betreden om te ontdekken wat er in The Depths ligt. Below is beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass. Het is een procedureel gegenereerde dungeon-crawler vol kwaadaardige wezens, dodelijke valstrikken en een schimmige aanwezigheid die altijd op de loer ligt. Ontwijk de angstaanjagende bovennatuurlijke gevaren en zoek je weg door het dodelijke doolhof.

The Depths liggen vol geheimen die alleen de dapperste helden zullen vinden. Ontdek geheime gebieden, vind verborgen doorgangen en ontrafel de mysteries die worden verhuld door het duister. Beleef dit avontuur nu op Xbox One en met Xbox Game Pass.

De wereld van Ashen is beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass

In deze coöp-actie-RPG stap je in het leven van een zwerver die een eigen thuis zoekt. Tijdens je avontuur in de open wereld van Ashen kom je soms andere spelers tegen met wie de interactie kunt aangaan. Het is aan jou hoe je dat doet: je kunt samen het kwaad bestrijden, ze uitnodigen voor je groep of ze gewoon negeren.

Xbox Game Pass biedt je de ultieme vrijheid om meer dan 100 geweldige games te spelen voor een vast, laag maandbedrag. De catalogus bevat ook populaire exclusieve Xbox-titels, die beschikbaar zijn zodra de games uitkomen, zoals Forza Horizon 4, de hoogst gewaardeerde* exclusieve Xbox One-game van deze generatie. Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass en ontdek jouw volgende favoriete game. De eerste maand kost maar € 1. Waar wacht je nog op?

Panda’s en meer in Minecraft Bedrock

Deze nieuwe update is nu beschikbaar voor Minecraft voor Xbox One, Windows 10 Edition, iOS, Android en Nintendo Switch. Er zijn nu ook panda’s in Minecraft! De geweldige zwart-witte beesten rollen en dollen nu in de wereld vanMinecraft. Deze nieuwe mob is schattig, knuffelig en gek op bamboe. De update Bedrock bevat ook steigers, bamboe en alle opnieuw ontworpen katten. Xbox-spelers kunnen nu ook een abonnement nemen op Realms, zodat je samen met je vrienden in jouw eigen wereld kunt spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: