Home GamingAndroid WWE SuperCard viert een van de grootste seizoenen ooit met seizoen 10, nu verkrijgbaar

WWE SuperCard viert een van de grootste seizoenen ooit met seizoen 10, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

2K heeft vandaag details onthuld van seizoen 10 van WWE SuperCard, het verzamelbare kaartvechtspel van Cat Daddy Games, beschikbaar als gratis downloadbare update in de Apple App Store voor iOS-apparaten, en in de Google Play Store en Amazon Appstore voor Android-apparaten . Met frisse nieuwe manieren om te spelen, nieuwe manieren om kaarten te verwerven en de rang te verhogen, een vernieuwde look en feel, meer spelersaanpassingen en meer, is er nog nooit een beter moment geweest om WWE SuperCard op te pikken, te spelen en competitief te zijn.

In seizoen 10 is de nieuwe Campaign-modus een ‘always on’-modus met meerdere fasen die unieke strategie- en meta-uitdagingen biedt om te overwinnen naarmate spelers verder komen op een pad en strijden tegen hun vrienden en de bredere spelersgemeenschap. Drie verschillende moeilijkheidsgraden zorgen voor een grotere herspeelbaarheid.

Spelers kunnen nu ook basiskaarten maken en smeden, met behulp van geselecteerde ingrediënten die je in het spel tegenkomt, om Pro-kaarten te helpen, hun verzameling aan te vullen of een bijzonder lastig niveau te verslaan. Met voldoende ingrediënten kunnen spelers zich richten op specifieke kaarten voor creatie.

WWE SuperCard Seizoen 10 bevat vier nieuwe kaartensets – Tempest, Detention, Noir en Crucible – met de grootste WWE SuperStars, waaronder Roman Reigns, The Undertaker, Becky Lynch, Bianca Belair en nog veel meer. In het nieuwe seizoen staan WWE Superstars centraal in de kaartverzamelervaring. De startset wordt ook verhoogd naar WrestleMania 39, vergezeld van een stat squish om de leesbaarheid tijdens match-ups te vergroten.

Seizoen 10 introduceert ook het Player Level System, een geheel nieuwe en betrouwbare manier om beloningen te verdienen en gedurende het seizoen vooruit te komen. Spelers kunnen tijdens het spelen XP verdienen en toegang tot nieuwe zeldzaamheden ontgrendelen door kaarten te verzamelen via draft picks, packs en beloningen uit verschillende spelmodi.

Meer updates voor WWE SuperCard zijn onder meer een vernieuwing van de fusiekamer en SuperPull – een nieuwe en zeldzame gebeurtenis op het ontwerpbord die de potentie heeft om spelers een kaart van hun niveau te bieden – plus pull-counter-visualisatie om te weten wanneer de volgende beste kaart van een speler eraan komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: