Home Gaming WWE 2K22 Servers gaan op 3 januari offline

WWE 2K22 Servers gaan op 3 januari offline

by Mark van Truijen

2K Games en Visual Concepts hebben aangekondigd dat de servers voor WWE 2K22 op 3 januari 2024 zullen sluiten. Onder de functies die niet meer beschikbaar zullen zijn, vallen community Creations en online modi/matches.

Een dergelijke server sluiting is nauwelijks verrassend voor sporttitels, hoewel WWE 2K22 nog geen twee jaar oud zal zijn wanneer de online ondersteuning verdwijnt. Natuurlijk zijn de servers van WWE 2K23 nog steeds actief, dus degenen die online willen blijven spelen, worden aangemoedigd om te upgraden. Bekijk hier onze review van het vervolg.

WWE 2K22 is beschikbaar voor Xbox One, PS4, PS5, PC en Xbox Series X/S. Het was het eerste nieuwe spel in de serie na het desastreuze WWE 2K20 en bracht de terugkeer van Universe Mode en GM Mode (nu MyGM genoemd) met zich mee. Nieuwe functies zoals MyFACTION en een vernieuwde Showcase-modus hielpen ook om fans aan te trekken. Wat de toekomst van de franchise betreft, blijf op de hoogte van mogelijke aankondigingen in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d