Home Gaming WUCHANG: Fallen Feathers verschijnt in 2025 op grote platforms

WUCHANG: Fallen Feathers verschijnt in 2025 op grote platforms

by Jos Vis

Toonaangevende videogame-uitgever 505 Games en ontwikkelaar Leenzee zijn er trots op te kunnen bevestigen dat het aanstaande mystieke epos WUCHANG: Fallen Feathers vanaf dag één beschikbaar zal zijn met Xbox Game Pass, plus andere grote platforms.

WUCHANG: Fallen Feathers werd aangekondigd tijdens de Xbox Games Showcase van dit jaar op 9 juni en speelt zich af in de chaotische laatste jaren van de Ming-dynastie, te midden van de uitbraak van een mysterieuze plaag die een spoor van verwoesting achterlaat. WUCHANG: Fallen Feathers staat vol met nauwkeurig nagemaakte landschappen van het keizerlijke China, geteisterd door mysterieuze demonische krachten, en belooft enkele van de meest gruwelijke vijanden en intense gevechten die we ooit op deze generatie consoles hebben gezien.

“We zijn verheugd dat WUCHANG: Fallen Feathers in 2025 uitkomt”, aldus Neil Ralley, President van 505 Games. “Het enorme niveau van detail en gameplay dat wordt geboden, en de wereld die Leenzee heeft gecreëerd, is werkelijk verbazingwekkend.”

WUCHANG: Fallen Feathers zal beschikbaar zijn op Xbox X|S, Xbox Game Pass, PlayStation 5 en op pc via Steam en de Epic Game Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x