Home Gaming WRC 8 Paranoia en Bee Simulator debuteren in de Epic Games Store

WRC 8 Paranoia en Bee Simulator debuteren in de Epic Games Store

by Jos Vis

Bigben brengt drie eindejaar-games uit waarvan de pc-versies exclusief debuteren in de Epic Games Store. Het gaat om WRC 8, verkrijgbaar vanaf 5 september, Paranoia: Happiness is Mandatory, verkrijgbaar vanaf 3 oktober, en Bee Simulator, verkrijgbaar vanaf 14 november 2019.

Met veel plezier versterken we ons aanbod in de Epic Games Store met diverse unieke games uit onze catalogus. Ons nieuwste aanbod bestaat uit drie games die sterk van elkaar verschillen: Bee Simulator, een prachtige game voor het hele gezin; Paranoia: Happiness is Mandatory, een tactische CRPG bomvol donkere humor, en WRC 8, de officiële simulatie van de FIA World Rally Championship, en de eerste rallygame in de Epic Games Store,”zei Benoit Clerc, Head of Publishing bij Bigben.

WRC 8 is de meest complete en authentieke officiële WRC-simulatie ooit gemaakt. Nieuwe off-road physics voor alle ondergronden, een compleet herziene carrièremodus, extreme en dynamische weersomstandigheden, 52 teams, 14 landen, meer dan 100 speciale stages, wekelijkse uitdagingen en een esports-modus. Alles komt samen in de meest intense WRC ooit!

In Paranoia: Happiness is Mandatory voer je het commando over een team van vier Troubleshooters van dubieuze loyaliteit, die (voornamelijk) bevelen aannemen van Friend Computer, een paranoïde en irrationele kunstmatige intelligentie. Deze game, die is geïnspireerd door klassieke CRPG’s, is de eerste officiële videogame-versie van de cult role-playing game.

Bekijk de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In een wereld die is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York, speel je een bestuiverbij die zich met de rest van zijn kolonie in een boom heeft genesteld. Maar je wereld staat op zijn kop als mensen op een dag besluiten die boom om te hakken. Het lot van je bijenkorf rust in jouw minuscule pootjes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: