Home Gaming World Turtles, een gezonde koloniebouwer op de rug van een gigantische ruimteschildpad, is binnenkort beschikbaar voor pc

World Turtles, een gezonde koloniebouwer op de rug van een gigantische ruimteschildpad, is binnenkort beschikbaar voor pc

by Jos Vis

World Turtles is een gezonde koloniebouwer gemaakt door een solo-ontwikkelaar Gideon Griebenow uit Zuid-Afrika als het belangrijkste ingrediënt van de meest nerdige midlifecrises die hij kent. Het is de game die hij altijd al wilde maken. Hij had een duidelijke visie in zijn hoofd: een wereld creëren op een gigantische ruimteschildpad.

“Het voelt nog steeds ‘onwerkelijk’ voor mij, hoewel het ‘Made with Unity’ was, dat het passieproject dat ik begon uit nerdy interesse zo’n realiteit is geworden, met voldoende steun en aantrekkingskracht, om het te rechtvaardigen om het fulltime in ruil voor mijn carrière van twee decennia!”, zegt Gideon Griebenow, All-Round Tinkerer van Re: cOg Mission.

“Ik ben blij jullie allemaal uit te nodigen om de reis van mijn game naar de aanstaande lancering te volgen en de schildpad te helpen redden! Vandaag is 23 mei toevallig ook Wereldschildpaddendag, die in het teken staat van het aanmoedigen van menselijk handelen om bedreigde schildpadden te beschermen en te helpen om te overleven en te gedijen in hun ecosystemen. Daarom wil ik iedereen uitnodigen om mindful te zijn en de schildpadden ook in het echte leven te helpen redden.” – moedigt Gideon aan

World Turtles is een gezond strategiespel waarin wordt gewerkt met de AI-rijken om met de wereld, de schildpad en de ruimte zelf te communiceren op een manier die ervoor zorgt dat de schildpadden en de Meeps kunnen overleven. Zult u vreedzame, duurzame middelen vinden om in harmonie met uw wereld en naburige Meeps te bestaan, in plaats van iedereen harteloos uit te buiten of te veroveren? Zult u navigeren door de krachten van de natuur, leren hoe ze werken en hun kracht gebruiken om vooruitgang te beïnvloeden zonder vernietiging? Ga je mee op reis?

Belangrijkste spelkenmerken:

  • Speel met, en eigenlijk met, een enorme schildpad die door de ruimte zweeft.
  • De positie van de schildpad in de ruimte heeft invloed op het leven van de schildpad, inclusief klimaat en waterstanden.
  • Aparte technologiebomen per gebouwtype, gekoppeld aan een globale technologieboom.
  • Meeps hebben een uitgebalanceerde ervaring nodig om vooruitgang te boeken.
  • De noodzaak om vooruit te plannen en bereid te zijn te wachten tot uw beslissingen hun vruchten afwerpen.
  • Verover land, water, lucht en ruimte… samen… voorgoed.

De game versloeg ongeveer 5400 andere games om de #PitchYaGame Industry Pick te winnen in juni 2021, en de ondersteuning op het gebied van verlanglijsten en communityfeedback is gestaag gegroeid.

World Turtles zal in augustus beschikbaar zijn op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: