Home Gaming World of Warships: Wargaming geeft meer details over onderzeeërs met gloednieuwe filmische trailer en gameplay-video op gamescom

World of Warships: Wargaming geeft meer details over onderzeeërs met gloednieuwe filmische trailer en gameplay-video op gamescom

by Jos Vis

Wargaming heeft vandaag op gamescom de eerste landen onthuld die spelers de mogelijkheid geven om diep onderzees te duiken aan boord van de aankomende onderzeeërs in World of Warships, evenals enkele aanvullende details over de gloednieuwe mechanica die door de langverwachte scheepsklasse wordt gebracht.

Drie landen zullen de eerste zijn die deze heimelijke gevechtsmachines ontvangen, waaronder:

  • De Verenigde Staten: de Cachalot (Tier VI), Zalm (Tier VIII) en Balao (Tier X).
  • Duitsland: de U-69 (Tier VI), U-190 (Tier VIII) en U-2501 (Tier X).
  • USSR: de S-1 (Tier VI), L-20 (Tier VIII) en K1 (Tier X).

In de komende weken kunnen spelers een eerste glimp van onderzeeërs krijgen tijdens de komende Super Test-fase. Toekomstige commandanten kunnen nu al uitkijken naar het PvP-evenement van dit najaar, waarmee ze onderzeeërs uit de eerste drie landen een beperkte tijd kunnen uitproberen om de veranderingen te evalueren die door de introductie van de nieuwe scheepsklasse zijn veroorzaakt voordat deze daadwerkelijk werd vrijgegeven. Wargaming wil de selectie van onderzeeërs in de toekomst uitbreiden naar andere landen, met de Japanse vloot die volgt, evenals de toekomstige introductie van extra onderzoekbare en premium schepen.

Het unieke van onderzeeërs schuilt in hun vermogen om te verschijnen op plaatsen waar ze het minst worden verwacht, waarbij ze vijandelijke schepen van choke-punten verdrijven via chirurgische torpedo volleys voordat ze weer verdwijnen. Onderzeeërs hebben de beste stealth-mogelijkheden in het spel, omdat ze onder het oceaanoppervlak kunnen duiken en visuele detectie kunnen ontwijken, zolang hun zuurstoftoevoer dit toelaat.

Met deze gloednieuwe vaardigheid kunnen spelers verrassende aanvallen uitvoeren op het vijandelijke team en onkwetsbaar worden voor de meeste soorten schade. Onderzeeërs zullen echter relatief langzaam zijn en het minste aantal hit-punten hebben, wat van potentiële commandanten zorgvuldig gebruik van hun unieke mechanica vereist, evenals een goede positionering en situational awareness om het tij van de strijd te keren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: