That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

World of Warships viert komst eerste Nederlandse schip met open dag voor spelers in Marinemuseum Den Helder aankomende zaterdag

Wargaming.net maakt zich op voor de World of Warships open dag die de ontwikkelaar voor de Nederlandse fans aan het organiseren is deze aankomende zaterdag, 14 september, in het Marinemuseum te Den Helder. Het evenement zal gratis toegankelijk zijn, en is in het leven geroepen om de komst van de eerste Nederlandse oorlogsschip, – de Hr. Ms. Friesland – in de populaire online game te vieren. 

Het Marinemuseum in Den Helder opent zijn deuren om 10:00 voor spelers van World of Warships. Naast rondleidingen door het museum, zijn er ook interactieve exposities, speelsessies met de game, en kunnen Koninklijke Marine veteranen en actief personeel ontmoet worden. Aanwezigen kunnen ook prijzen winnen met een reeks van wedstrijden die de gehele dag door voor de gemeenschap worden georganiseerd.  De Nederlandse ministerie van Defensie, de Koninklijke Marine en Marinemuseum hebben actief met Wargaming samengewerkt om er voor te zorgen dat de Hr. Ms. Friesland torpedobootjager in het spel zo accuraat mogelijk en historisch correct zou zijn. Wargaming heeft bijvoorbeeld niet alleen gebruik gemaakt van officiële blauwdrukken met dank aan het Nationaal Archief, maar ook gedetailleerde modellen van het Marinemuseum, en zeldzame fotos van het Nederlandse Instituut voor Militare Historie. Als de naamgever van de zeer succesvolle Friesland-klasse van torpedobootjagers werd de Hr. Ms. Friesland in 1953 in gebruik genomen. De oorlogsbodem was tot 1979 bij de Koninklijke Marine in dienst.

De Friesland verschijnt binnenkort in World of Warships als een premium Tier IX destroyer, en wordt een van de eerste vaartuigen in de nieuwe Europese series van oorlogsschepen.

Meer nieuws en details over de komst van de Friesland torpedobootjager en de open dag in het Marinemuseum kunnen op de World of Warships pagina hier gevonden worden. Beeldmateriaal voor World of Warships en de Friesland kunnen in onze persruimte hier gevonden worden. 

Over World of Warships
World of Warships is een gratis, historische online combat game van Wargaming. Neem de leiding over een keuzerijke vloot met toegang tot de meeste iconische oorlogsbodems uit de geschiedenis, waardeer belangrijke technologie-modules op, en maak je klaar om de zeeën in World of Warships te domineren. Met vier verschillende scheepsklassen, een groot aantal upgrades en strategisch vormgegeven omgevingen, houdt de actie nooit op en maakt van elke game een unieke ervaring. World of Warships geeft spelers een oneindig aantal speeluren vol met strategie, tactische gameplay en zenuwslopende zeeslagen.  

About Wargaming
Wargaming is een prijswinnende online game ontwikkelaar en uitgever gesitueerd op Nicosia, Cyprus. Opgericht in 1998 is Wargaming sinds die tijd uitgegroeid tot een van de leiders in de videogames industrie, met meer dan 4500+ werknemers en kantoren verspreid over de wereld. Meer dan 200 miljoen spelers genieten van de Wargaming titels op alle grote gaming platforms. De bekendste producten zijn de populaire gratis hit game World of Tanks en de naval combat game World of Warships. Een toegewijde eenheid van de ontwikkelaar, Wargaming Mobile, zet zich actief in op samenwerkingsverbanden vast te leggen en naast de game development ook nieuwe mobiele game-ervaringen te brengen.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE