Home Gaming World of Warships Pre-Order pakketten verkrijgbaar

World of Warships Pre-Order pakketten verkrijgbaar

by Mark van Truijen

World of Warships biedt spelers een selectie aan pre-order pakketten in de loop naar de Open Bèta. Er zullen drie exclusieve pakketten beschikbaar komen met zeldzame schepen, “Premium Accounts” en “Golden Doubloons”

Er zijn drie pakketten met elk een eigen schip pakketten bevatten drie krachtige oorlogsschepen bevatten als de Yubari kruiser die heel snel en wendbaar is en een krachtige luchtdoelgeschut heeft. De American Sims torpedobootjager is van alle markten thuis; dankzij haar snelheid kun je er makkelijk vijandelijk vuur mee ontwijken tevens zijn haar kanonnen sterk genoeg om andere torpedobootjagers en kruisers het leven zuur te maken en geven haar rookgordijnen anderen veel dekking. Tot slot de stiekeme USSR Gremyashchiy deze torpedobootjager kan onzichtbaar de vijanden benaderen, torpedo’s afvuren en dan snel weer wegvaren.

Gesloten bèta testers hebben gelijk toegang tot hun gekochte pakketten, wanneer de game in Open bèta gaat komen die automatisch weer op het account te staan. Echter moet je wel al toegang tot de gesloten bèta hebben om deze pakketten te kunnen gebruiken want het geeft je geen automatische toegang daartoe.

De link naar onze shop:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: