Home Gaming World of Warships: Legends viert Halloween

World of Warships: Legends viert Halloween

by Jos Vis

World of Warships: Legends viert Halloween vroeg dit jaar door middel van een nieuwe campagne met een gratis premium schip als beloning, en hun aanstaande allereerste PvE-Operation – Saving Transylvania. Spelers hebben veel om naar uit te kijken in World of Warships: Legends in oktober. De nieuwe Wicked Waves-campagne bevat de Jackal, een steampunk oorlogsmachine met een unieke speelstijl. Jakhals is de gratis laatste beloning van de campagne.

Als een Tier III Duits slagschip bezit ​​Jackal twaalf krachtige kanonnen in een lay-out die werd gebruikt in vroege slagschipontwerpen. Gecombineerd met een solide pantser is de Jakhals een verrassend flexibel Tier III slagschip. Op weg om haar te veroveren, ontvangen spelers tal van andere beloningen en Halloween-containers om hen te helpen in het spel. Spelers met admiraliteitssteun ontvangen extra beloningen en een unieke commandant van het evenement. Henry J. Hide is de perfecte partner voor de jakhals! Hide brengt nieuwe en unieke vaardigheden om de Jakhals verder te optimaliseren, waardoor ze het perfecte dynamische duo zijn.

Er zijn 45 niveaus in de Halloween-campagne en twee weken om deze te voltooien. Jakhals, verbergen en de andere beloningen zijn permanent, dus veel plezier en koop deze unieke items.

 

Vanaf 26 oktober stelt World of Warships: Legends spelers in staat deel te nemen aan een speciaal evenement. Na het selecteren van een van de drie oorlogsschepen en hun commandant-partners, kunnen spelers deelnemen aan een coöperatieve operatie waarbij ze de Transsylvanië moeten verdedigen, een schip dat is ingesteld om Halloween te redden!

Dingen zullen snel bergafwaarts gaan, aangezien spelers zullen vechten tegen een zwerm monsterlijke zombieschepen! Er zijn speciale beloningen voor deelname aan de missie op basis van hoeveel doelen spelers hebben bereikt. Verdien meer Halloween-containers, premium accounttijd en felbegeerde universele complimenten. Er zullen meer commandanten en schepen met Halloween-thema beschikbaar zijn in de in-game store. Sommigen van hen zullen alleen beschikbaar zijn tijdens het Halloween-seizoen.

Evenement-containers zullen ook meer items bevatten en daarnaast geven deze containers spelers ook een kans om permanente Halloween-camouflage te ontvangen voor de Wakatake of de St. Louis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: