Home Gaming World of Tanks krijgt twee nieuwe combat modi

World of Tanks krijgt twee nieuwe combat modi

by Mark van Truijen

Wargaming maakt vandaag bekend dat Update 9.4 voor World of Tanks in Noord-Amerika en Europa live is gegaan. Deze update introduceert significante verbeteringen in “Strongholds”, een herziende versie van “Team Battle” modus en een nieuwe historische map genaamd “Stalingrad”; wat een realistische weergave is van de stad in 1942.

Strongholds en de bijbehorende structuren die “Reserves” voor een clan maken zijn uitgebreid naar level 10. Clans hebben nu de mogelijkheid om andere clans op te sporen en aan te vallen. Dat gebeurd op specifieke tijden waarop zij ook aanwezig kunnen zijn om zich te kunnen verdedigen. Beide acties kunnen uitgevoerd worden door elk Clan lid.

“With Strongholds, we are creating an ecosystem for World of Tanks Clan players,” aldus Anton Pankov, Executive Publishing Producer bij Wargaming. “We have continued to augment Strongholds with additional features since the release in 9.2, and plan to regularly develop content for the new metagame based heavily on player feedback.”

De nieuwe 7/54 modus format gooit “Team Battles” op de schop en voegt 11 mappen toe die speciaal voor 7vs7 gevechten zijn ontworpen. Deze nieuwe setup elimineert camping gedrag en lage tier scouts van de gameplay door spelers een team te laten samenstellen van Tier 6-8 tanks met het Tier totaal van 54. Elk team zal een rol krijgen in de gameplay; de aanvallende team zal proberen een van de twee vijandelijke basis te bezetten terwijl de ander het zal verdedigen tot de tijd om is of dat alle vijanden zijn uitgeschakeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

ñýíêñ çà èíôó!

8 jaren geleden

.

ñïàñèáî çà èíôó.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: