Home Gaming WORKSHOP SIMULATOR gelanceerd op pc en consoles op 10 maart

WORKSHOP SIMULATOR gelanceerd op pc en consoles op 10 maart

by Jos Vis

De Poolse ontwikkelaar Intermarum heeft vandaag aangekondigd dat hun zeer gedetailleerde restauratietitel, Workshop Simulator, op 10 maart wordt gelanceerd op pc, Xbox en PlayStation. Spelers zullen vintage speelgoed, gereedschappen, meubels en kunstwerken maken en restaureren met behulp van levensechte gereedschappen en technische ambachten, terwijl ze een warm nostalgisch verhaal over familiegeschiedenis en de verhalen van vervlogen tijden ontdekken die zijn opgesloten in een aantal van onze meest gekoesterde bezittingen.

Workshop Simulator biedt spelers een gezellig toevluchtsoord met een nostalgische en creatieve ervaring gericht op het restaureren van vintage items door middel van demontage, schoonmaken, schuren en schilderen – of om hun eigen creativiteit te uiten door middel van gloednieuwe creaties. Het belonende karakter van gereedschappen en ambacht wordt aangevuld met een hartverwarmend verhaal over lessen in geduld en vrijgevigheid van generatie op generatie.

Functies van de workshopsimulator:

Een gedetailleerde en authentieke workshop
Hamers, boren, verf en machines worden opnieuw gemaakt in rijke visuele en fysieke details. Met Workshop Simulator kunnen spelers items repareren en opknappen met behulp van een reeks restauratietechnieken en -mechanica met authentieke gereedschappen en gespecialiseerde apparatuur die via gameplay is ontgrendeld.

Een hartverwarmend en nostalgisch verhaal
Een onschuldig verzoek van je grootmoeder en een bezoek aan een verlaten werkplaats leiden tot een nostalgische trip down memory lane, waarbij je de geschiedenis van je familie verkent aan de hand van de schatten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Talloze vintage items om te bouwen, repareren en restaureren
Voel de vreugde van het veranderen van oud in nieuw. Neem ingewikkelde vintage items en geef ze een tweede leven met tactiele restauratietechnieken. Schuur, polijst, verf en monteer alledaagse voorwerpen om er hun eigen kleine kunstwerk van te maken. Verkoop je werken om betere gereedschappen en meer restauratiemogelijkheden te financieren.

“Er is iets aan het restaureren van items en speelgoed dat een gevoel van nostalgie, creativiteit en warmte oproept”, zegt Marcin Książek, Creative & Art Director bij Intermarum. “Hierdoor wordt nieuw leven geblazen in items die anders zouden zijn weggegooid. Het is moeilijk vast te leggen in een videogame, maar we hebben het gevoel dat we met Workshop Simulator redelijk dichtbij zijn gekomen en we hopen dat spelers zullen genieten van wat we voor hen hebben gemaakt en zullen genieten van het sleutelen en herstellen van items zodat ze schitteren.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x