Home Movies WithLove brengt Argentijnse hitserie Love after Loving op 22 augustus naar Nederland

WithLove brengt Argentijnse hitserie Love after Loving op 22 augustus naar Nederland

by Jos Vis

Vanaf 22 augustus beleeft de Argentijnse hitserie ‘Love After Loving’ zijn Europese première op WithLove, dé streamingdienst voor romantische films en series. De sexy en spannende serie ‘Love After Loving’ is een ongekend grote hit in Argentinië. Met een Zuid-Amerikaanse sterrencast verbrak de 70-delige liefdesserie alle kijkcijferrecords in Latijns-Amerika.

Liefde en verraad tussen twee Argentijnse koppels staan centraal in ‘Love After Loving’, de gloednieuwe serie van WithLove, die zich afspeelt tegen de prachtige omgeving van Buenos Aires. Santiago (Mariano Martinez) & Raquel (Isabel Macedo) en Damian (Federico Amador) & Carolina (Eleonora Wexler) lijken op het eerste gezicht twee gelukkige koppels maar schijn bedriegt.

https://withlove.tv/serie/1-6-un6x4l0zp4ekptrba6nv/S01/E00

De twee stellen worden goede vrienden, maar deze vriendschap heeft grote gevolgen. Drie jaar later gooien een affaire, een auto-ongeluk en een verdwenen lichaam hun levens totaal overhoop. In ‘Love After Loving’ word je meegesleept in hun intense vriendschap en de zoektocht naar antwoorden.

“Als kijker switch je telkens tussen het heden en drie jaar geleden”, vertelt producent Mercedes Reincke. “Om deze dubbele verhaallijn 70 afleveringen vol te houden, inclusief dezelfde kapsels en kleding, was een grote puzzel. Maar het is gelukt. En daardoor extra spannend!”

Sterrencast
Het ene koppel bestaat uit de knappe Mariano Martinez en Isabel Macedo. Martinez begon al op zijn zestiende met acteren en had al snel de hoofdrol in de langlopende serie ‘La Nena’ te pakken. Maar Martinez is vooral bekend geworden met zijn rol in de populaire superheldenserie ‘Los Unicos’, gebaseerd op ‘X-men’. Macedo’s carrière begon in 1997, met een relatief kleine rol in drie afleveringen van de Argentijnse variant van ‘Rich and Famous’. Hierna volgde de ene na de andere rol.

Het andere koppel bestaat uit Federico Amador en Eleonora Wexler. Amador speelde rollen in diverse Argentijnse topseries en soaps. Sinds 2018 maakt Amador het programma Nature Wild voor Discovery Channel, waarin hij zich inzet voor de flora en fauna van Argentinië. Eleonora Wexler begon haar acteercarrière al op haar negende, toen ze de hoofdrol kreeg in de Argentijnse versie van ‘Annie’. Daarna speelde ze in verschillende grote theaterproducties, topseries en films. Ook heeft ze in 2005 een ACE Award gewonnen voor haar rol in ‘La Hija del Aire’.

Over WithLove.tv
‘Love After Loving’ is te zien bij streamingdienst WithLove.tv. WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Hier vind je het grootste aanbod romantische films en series, die nergens anders te zien zijn. Met een abonnement van €5.95 per maand kun je daar overal en onbeperkt naar kijken. De romantische films worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!

Als je snel bent kun je hier de eerste drie afleveringen kijken!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d