Home Gaming WITCHFIRE krijgt fraaie gameplay-trailer en DLSS 3 Tech komt binnenkort

WITCHFIRE krijgt fraaie gameplay-trailer en DLSS 3 Tech komt binnenkort

by Jos Vis

The Astronauts hebben vandaag aangekondigd dat ze NVIDIA DLSS3-technologie naar Witchfire brengen, de aankomende rogue-lite shooter van de Poolse studio. The Astronauts hebben ook een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht waarin het snelle vuurgevecht van Witchfire en het nieuwe open-level-ontwerp worden getoond (niet te verwarren met volledig open-wereld-gameplay).

Adrian Chmielarz, Creative Director en mede-oprichter van The Astronauts legt zijn perspectief uit over hoe de DLSS 3-technologie de ontwikkeling van Witchfire zal beïnvloeden:

“Je start het spel, pusht alle grafische opties tot het uiterste. Je geniet er een tijdje van, maar dan, vooral als het een actiegame is, realiseer je je dat de framerate koning is. Dus begin je de kwaliteit van de beelden te verlagen om die soepele gameplay te bereiken. DLSS 3 maakt de schijnbaar onmogelijke, hoge framerate mogelijk zonder afbreuk te doen aan de beelden. Een no-brainer voor een spel als Witchfire, dat zowel actie als schoonheid is.”

NVIDIA DLSS 3 is een revolutionaire doorbraak in neurale graphics die de prestaties enorm verbetert. Aangedreven door de vierde generatie Tensor Cores en nieuwe Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series GPU’s, gebruikt DLSS 3 AI om extra frames van hoge kwaliteit te genereren met geweldige beeldkwaliteit en responsiviteit.

Witchfire, van de makers van Painkiller en Bulletstorm, is een first-person shooter die zich afspeelt in een grimmige fantasiewereld waarin een dodelijke oorlog woedt tussen machtige heksen en de kerk. In deze alternatieve realiteit zijn heksen heel echt en heel gevaarlijk, maar dat geldt ook voor de heksenjager. Gewapend door Vaticaanse tovenaars, hanteren spelers een goddeloze reeks wapens en verboden magie terwijl ze duistere verschrikkingen bestrijden namens hun schimmige weldoeners.

Na een verschuiving van de ontwikkeling van gevechten in arena-stijl naar gevechten op open niveau, ligt Witchfire op schema voor een release naar Early Access dit jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: