Home GamingAndroid Wingsuit app voor Just Cause 3 is nu beschikbaar

Wingsuit app voor Just Cause 3 is nu beschikbaar

by Sven

Sluit je aan bij Rico Rodriguez terwijl hij zich skydivend en wingsuitend een weg baant boven het schitterende mediterraanse eiland Medici. Met de gyroscoop van je smartphone biedt de app de eerste panoramische en interactieve in-game video ter wereld, waarin je de camera vrij kunt bewegen om de weergave van de wereld onder je te draaien.  

De ervaring kan nog intenser worden gemaakt met het Google Cardboard – en andere VR-brillen – waarmee waaghalzen de app in VR kunnen ervaren en het gezichtspunt van de camera met hun hoofd kunnen bewegen, alsof ze in een wingsuit achter Rico aan vliegen.

Om de wereld van Just Cause 3 in-game panoramisch weer te geven en deze ervaring mogelijk te maken, hebben we meer dan 10 TB aan hi-resdata vastgelegd”, verklaart Ron Bakker, oprichter van het Nederlandse Mindlight, de ontwikkelaar van de Wingsuit Experience. “Op deze manier kun je volledig opgaan in de meest explosieve sandbox ooit, nog vóór de release van het spel in december dit jaar.”

THE WINGSUIT EXPERIENCE, gepresenteerd door Just Cause 3, is nu gratis verkrijgbaar in zowel de App Store als de Android Store.

Link Apple Store: https://itunes.apple.com//app/just-cause-3-wingsuit-experience/id997307920?ls=1&mt=8

Link Android Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.jc3companion

Bekijk hier de trailer van THE WINGSUIT EXPERIENCE – https://youtu.be/KGzkJjPbo8Q

JUST CAUSE 3, ontwikkeld door Avalanche Studios en gepubliceerd door Square Enix, wordt op 1 december 2015 uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One en high-end pc’s.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: