Home Gaming Wildfrost speelbaar tijdens Steam Next Fest 2022

Wildfrost speelbaar tijdens Steam Next Fest 2022

by Jos Vis

Chucklefish heeft vandaag aangekondigd dat Wildfrost, het aankomende deck-building, roguelike avontuur, speelbaar zal zijn tijdens Steam Next Fest 2022 in oktober, dat plaatsvindt van 3-10 oktober. Verkrijgbaar in het Engels, Chinees (traditioneel en vereenvoudigd), Japans en Koreaans, de Wildfrost-demo zal een deel bevatten van wat er gaat komen in de volledige game die deze winter zal verschijnen. Spelers kunnen aan de slag met de Snowdweller Tribe; drie gevechten per run met zes mogelijke mini-bazen en een ijzige eindbaas! Er zijn ook 23 schattige metgezellen om te verzamelen en 45 glaciale voorwerpen en clunkers om mee te experimenteren.

In Wildfrost bouwen spelers hun kaartspel met charmante metgezellen en krachtige elementaire items in een poging een wereld terug te winnen die is gevallen voor de Wildfrost. Alleen de kleine beschaving van Snowdwell en zijn overlevenden blijven over als laatste bolwerk tegen een eeuwige winter. Gebruik strategie en vaardigheden om kaarten te bouwen om de Zonnetempel te bereiken en de Wildfrost voor eens en voor altijd te verbannen!

Gedurende het spel krijgen spelers de kans om nieuwe kaartgenoten te rekruteren en hen charmes te schenken om hun krachten te vergroten. Keer na elke run terug naar Snowdwell en bouw de stad opnieuw op, ontgrendel meer kaarten en ontmoet nieuwe uitdagingen en evenementen voor een avontuur dat eindeloos opnieuw kan worden gespeeld.

Speel Wildfrost’s demo in al zijn ‘glaciale glorie’ in het Steam Next Fest 2022 van 3 oktober tot 10 oktober en verlanglijst nu. Wildfrost komt deze winter uit op pc en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: