Home Gaming WILD HEARTS ontvangt op 6 april de Lethal Blossoms Update

WILD HEARTS ontvangt op 6 april de Lethal Blossoms Update

by Mark van Truijen

Omega Force heeft net Grimstalker en nieuwe wapens en pantser aan WILD HEARTS toegevoegd en heeft aangekondigd dat de volgende grote contentupdate, genaamd “Lethal Blossoms”, live gaat op 6 april. Het voegt een nieuwe Kemono-soort toe – de Murakumo, een monster dat lijkt op een vos en bloemblaadjes kanaliseert om aan te vallen en er fantastisch uit te zien. Bekijk de trailer hieronder.

Het kan lastig zijn om dicht bij Murakumo te komen, aangezien het platforms van sakura-bloesems kan maken en erop kan springen. Het laat ook een tornado los wanneer het woedend is, waarmee het spelers gemakkelijk kan uitschakelen. Gelukkig is er een nieuwe Karakuri-tool – de Spinning Top – om de kansen gelijk te maken. Het stuitert van de omgeving en Kemono af, gaat sneller en krijgt meer kracht, met de mogelijkheid om een ​​vijand te laten struikelen.

Core Orbs zijn nog een nieuwe toevoeging, verdiend van Volatile Kemono en gebruikt om wapens en pantser verder te upgraden. Je krijgt verschillende Core Orbs, afhankelijk van de Kemono, en elk pantser heeft verschillende effecten op basis van de verbetering.

Er komt volgende maand nog meer. Op 20 april wordt er een nieuwe Deeply Volatile Kemono, Deathhaze Gloombeak, toegevoegd. Er zullen ook nieuwe Serial Hunts zijn, waarbij je zoveel mogelijk Kemono moet jagen voordat je valt. Blijf ondertussen op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: