Home Gaming Wild Hearts brengt een nieuwe trailer uit!

Wild Hearts brengt een nieuwe trailer uit!

by Sven

EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende AAA-hunting game WILD HEARTS.

De trailer biedt een cinematische kijk op de verhaallijn van de game en laat van dichtbij zien hoe de jagers uit WILD HEARTS de strijd aangaan tegen woeste Kemono, zoals de Lavaback die beschikt over een vulkanisch lichaam. Of spelers nu vechten in bossen, bergen, sneeuw of heuvelachtige jachtgebieden, ze moeten de ingenieuze Karakuri-systemen leren beheersen om het land te doorkruisen en Azuma te verdedigen tegen de woeste Kemono.

In WILD HEARTS reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

WILD HEARTS is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: