That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4, Trailer

What Remains of Edith Finch introductie tot het huis trailer

What Remains of Edith Finch is een collectie verhalen over een vervloekte familie in Washington, afkomstig uit de studio van Giant Sparrow.

Elk verhaal geeft je de kans om het leven van een familie lid te volgen, met verhalen die gaan van de jaren 1900 tot nu. De gameplay als wel het verhaal zijn net zo gevarieerd als de personages. Het enige constante aan deze game is dat het gespeeld wordt uit een first person perspectief en dat ieder verhaal eindigt bij de dood.

De game komt exclusief naar de PS4 in 2016

2 comments
  1. Oew…ligt het aan mijn pc of zag ik daar een flinke framedrop aan het einde van het filmpje?
    het kan er natuurlijk nog wel uitgehaald worden denk ik.

    donnydutchman on mei 25 |
  2. Ik heb hem toch 2x gekeken nu, haha maar ik kan het niet zien. Welke minuut had je het want ik ben wel benieuwd.