Home Gaming Welkom in LEGO Jurassic World l verkrijgbaar

Welkom in LEGO Jurassic World l verkrijgbaar

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Partnerships & Licensing kondigden vand de week aan dat LEGO®Jurassic World™ beschikbaar is in Nederland voor PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen, PlayStation®Vita handheld entertainment system, Xbox One all-in-one games en entertainmentsysteem, de Xbox 360 games en entertainmentsysteem van Microsoft, het Wii™ U systeem van Nintendo, Nintendo 3DS™ draagbare systeem en PC.

Nooit eerder kwam de Jurassic Park franchise samen met LEGO video games en de game bevat meer dan twee decennia aan epische films, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III, evenals de langverwachte Jurassic World, het epische actie avontuur van Universal Pictures en Amblin Entertainment, die vanaf vandaag te zien is in de bioscoop.

Het spannende avontuur recreëert onvergetelijke scenes en actie uit de films, verteld met de karakteristieke LEGO humor van TT Games. Fans kunnen de meest memorabele momenten uit de franchise zelf ervaren en op onderzoek gaan in het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna.

                              LEGO Jurassic World_Screenshot_3       

LEGO Jurassic World neemt fans direct mee in de actie van de iconische film franchise,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Je kunt voor de eerste keer spelen als een dinosaurus in een LEGO game maar ook zelf dinosauriërs creëren; LEGO Jurassic World neemt spelers mee op een onvergetelijke reis, zo groot als een T. rex, over Isla Nublar en verder.”

In LEGO Jurassic World kunnen spelers de rol aannemen van spannende Jurassic film personages, zoals Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Dr. Wu (BD Wong), in twintig levels op een missie om het kostbare amber te verzamelen waarin het dinosaurus DNA zit. Spelers kunnen het DNA gebruiken om hun eigen dinocollectie te bouwen en compleet nieuwe soorten te creëren met de Dino Customizer door het mixen en matchen van kleur, lichaamsdelen en eigenschappen of in de gigantische voetstappen van de LEGO dinosauriërs treden door in de huid van deze beesten te kruipen!

LEGO® Jurassic World™_20150402173221

LEGO® Jurassic World™_20150402173221

Ook kunnen spelers de uitgestrekte open wereld van Isla Nublar en Isla Sorna ontdekken en samen met familie en vrienden spelen door middel van de klassieke drop-in, drop-out co-op gameplay van LEGO video games.

LEGO Jurassic World heeft een PEGI rating van 7 en is nu beschikbaar voor PS4™ en Xbox One voor een consumentenadviesprijs van € 59,99 en voor PS3™, Xbox 360 en Wii™ U voor € 49,99. De game is nu ook beschikbaar voor PS Vita™ en Nintendo 3DS™ voor € 39,99.

Onze Review komt een dezer dagen online te staan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: