Home Gaming Welkom bij Season 2 van Mixer, nieuwe Games with Gold- en Xbox Game Pass releases voor november 2018

Welkom bij Season 2 van Mixer, nieuwe Games with Gold- en Xbox Game Pass releases voor november 2018

by Mark van Truijen

Season 2 van Mixer is aangekondigd, Microsofts baanbrekende platform voor live gamestreaming. Zoals jullie weten, staat de community altijd centraal bij Mixer en voor dit tweede seizoen hebben we weer flink geïnvesteerd in innovatieve functies om de ervaring voor de community nóg leuker en interactiever te maken.

In Season 2 bouwen we voort op alles wat we hebben geleerd sinds de lancering van Mixer om de community nog verder te ontwikkelen. Zo kunnen kijkers op allerlei creatieve manieren laten weten wat ze van content vinden en ondersteunen we streamers met nieuwe verdienmodellen.

Ga naar Mixer-blog voor meer informatie over de innovatieve nieuwe functies van het tweede seizoen. Bezoek ook naar Mixer om samen met ons de digitale presentatie van het tweede seizoen te vieren.

 

XBX_EMEA_LIVE_GWG_NOV18_1080x1080_NL-BENieuwe Games with Gold-releases voor maart 2018

Speel in november de bejubelde first-person shooter Battlefield 1 en test je coördinatie en reflexen in Race the Sun. Dankzij Backward Compatibility kun je op zowel Xbox 360 als Xbox One plaats nemen op de Animus in de eerste  game uit de succesvolle franchise Assassin’s Creed en red je de ziel van je geliefde in Dante’s Inferno.

 Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het Games with Gold-programma. Met Xbox Live Gold heb je toegang tot het meest geavanceerde multiplayer netwerk. Je krijgt bovendien gratis games en exclusieve ledenkortingen bij Microsoft Store. Dus word vandaag nog lid van Xbox Live Gold en stort je meteen in alle actie!

XBX_EMEA_XGP_HTM_BE_NL_1080x1080_1118

Xbox Game Pass: Sniper Elite 4, Olli Olli 2 XL, Sheltered en meer in november

In november voegen we vijf geweldige games toe aan de Xbox Game Pass-catalogus, naast de groeiende lijst met meer dan 100 games die al in je lidmaatschap zijn opgenomen. Vanaf 1 november kunnen Xbox Game Pass-leden Sniper Elite 4, Olli Olli 2 XL, Rise and Shone, Sheltered en vervolgens op 6 november

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: