Home Gaming3DS We Are “Excited” About E3 2023, dit aldus de ESA

We Are “Excited” About E3 2023, dit aldus de ESA

by Mark van Truijen

De toekomst voor de E3 zag er eigenlijk nooit heel slecht uit, maar alles veranderde de afgelopen jaren. Dit jaar is de tweede keer dat er geen E3 zal zijn en met het Summer Game Fest van Geoff Keighley is het gat wel lekker gevuld, maar vele vragen zich toch af waar de beurs is.

ESA heeft wel nieuws, dit is het overkoepelende orgaan dat achter de E3 zit, deze zijn overtuigd dat ze een comeback gaan maken en sterker dan eerst. In een interview in de Washington Post, laat ESA president Stan Pierre-Louis weten dat de E3 voglend jaar terug zal komen, daarbij zei hij dat het een hybrid digital en in person event zal zijn.

“We’re excited about coming back in 2023 with both a digital and an in-person event,” aldus Pierre-Louis. “As much as we love these digital events, and as much as they reach people and we want that global reach, we also know that there’s a really strong desire for people to convene — to be able to connect in person and see each other and talk about what makes games great.”

Natuurlijk is het wel handig om te melden dat de E3 2022 ook in de pijplijn zat, maar in april is toch besloten om deze af te blazen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: