Home Gaming Watch Dogs voor de Wii U krijgt datum

Watch Dogs voor de Wii U krijgt datum

by Mark van Truijen

De recordbrekende open-wereld actiegame Watch Dogs is vanaf 20 november aanstaande verkrijgbaar voor Wii U. De alom geprezen game is in de eerste week maar liefst vier miljoen keer verkocht.

De Wii U-versie van Watch Dogs maakt gebruik van de specifieke mogelijkheden van het apparaat door een gedetailleerde map van Chicago af te beelden op de GamePad. De game bevat ook off-tv play, waarbij gamers Watch Dogs alleen met de GamePad spelen.

Watch Dogs vertelt het verhaal van Aiden Pearce, een briljante hacker met een crimineel verleden dat tot een gewelddadig familiedrama heeft geleid. Spelers volgen en hacken hun vijanden door alles te manipuleren wat verbonden is met het Central Operating System (ctOS) van de stad. De game geeft spelers de mogelijkheid om Chicago in te zetten als hun ultieme wapen en deze geheel aan te passen om wraak te nemen.

Watch Dogs is momenteel verkrijgbaar voor het PlayStation® 4, Xbox One, PlayStation® 3, Xbox 360 en Windows PC. De ontwikkeling van de Wii U-versie is in handen van Ubisoft Bucharest die samen werkt met Ubisoft Reflections en andere studio’s in Montreal, Parijs en Quebec.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

good.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: