Home Gaming Watch Dogs 2 nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

Watch Dogs 2 nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Watch Dogs 2 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 29 november is de game ook verkrijgbaar voor Windows PC. 

Spelers ontdekken de geboorteplaats van de tech-revolutie als Marcus Holloway, een briljante, jonge hacker die door de voorspellende algoritmen van ctOS 2.0 wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan. Deze verbeterde versie van het infrastructuur besturingssysteem van de stad, die in de eerste Watch Dogs game werd geïntroduceerd, wordt gebruikt om de bevolking op een immense schaal te traceren, controleren en manipuleren. Marcus sluit zich aan bij de hackersgroep DedSec en zij besluiten om ctOS en Blume, het enorme bedrijf achter dit onderdrukkingssysteem, neer te halen.

 

Watch Dogs 2 beschikt over een grote en dynamische open wereld vol met gevarieerde omgevingen, gameplaymogelijkheden met uitgebreide hackingopties en een groter aanbod aan gadgets en wapens. Spelers hacken niet alleen de infrastructuur van de stad, maar ook ieder persoon en elk verbonden apparaat, wat voor onvoorspelbare momenten zorgt. Dit unieke gevoel van vrijheid biedt vele mogelijkheden op het gebied van speelstijlen. Zo hacken spelers sluipend of gaan ze voor een wildere aanpak met hun wapens in de aanslag.

 

Verder heeft Ubisoft onlangs Predictive World onthuld, een interactieve digitale ervaring, ontwikkeld in samenwerking met het Psychometrics Center van de Universiteit van Cambridge en op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit laat zien wat een krachtig, allesziend algoritme kan voorspellen over een persoon op basis van hun online voetafdrukken, publieksinformatie en likes op Facebook. Om Predictive World te proberen en te zien wat je digitale voetafdrukken onthullen over jou, bezoek je watchdogs.com/predictiveworld.

 

Watch Dogs 2 wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de studio achter de eerste Watch Dogs en andere succesvolle series als Assassin’s Creed®, Far Cry®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, Prince of Persia®, Tom Clancy’s Splinter Cell® en vele andere, in samenwerking met een aantal Ubisoft studio’s over de hele wereld.

 

Voor meer informatie over deze edities, bezoek je http://store.ubi.com/watch-dogs-2.
Voor meer informatie over Watch Dogs 2, bezoek je
watchdogs.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: