Home GamingAndroid Wat gebeurde er tijdens het YU-GI-OH! DUEL LINKS: KC GRAND TOURNAMENT 2021 CHAMPIONSHIP?

Wat gebeurde er tijdens het YU-GI-OH! DUEL LINKS: KC GRAND TOURNAMENT 2021 CHAMPIONSHIP?

by Jos Vis

Konami maakt vandaag de winnaar bekend van de KC Grand Tournament 2021 Finals (KC GT 2021), het online PvP-toernooi voor de populaire mobiele en pc-game Yu-Gi-Oh! DUEL-LINKS. Na het voortoernooi en de hoofdwedstrijden van deze zomer namen 25 duellisten het tegen elkaar op in de kwalificatierondes, waardoor de competitie werd teruggebracht tot vier halve finalisten. Singapore Duelist B.Z 白眼の青龍選手 is gekroond tot kampioen en houder van de Dark Magician (Extra Secret Rare) trofee.

Halve finale resultaten

Zeeta [2-1] zaidking

BZ 白眼の青龍選手 [2-1] Fukusuke

Wedstrijdresultaten 3e plaats

Fukusuke [2-0] zaidking

Eind resultaat

B.Z 白眼の青龍選手 [2-0] Zeeta

Na een spannende wedstrijddag is dit jaar Yu-Gi-Oh! KC Grand Tournament runners-up, 2e plaats Duelist Zeeta en 3e plaats Duelist Fukusuke zullen ook hun respectievelijke Dark Magician (Extra Secret Rare) trofee mee naar huis nemen. Kijk hier alle video’s op Youtube en volg het toernooi op Twitch.

Gebaseerd op de officiële Yu-Gi-Oh! HANDELSKAARTSPEL, Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS brengt de populaire game tot leven op mobiele apparaten en op pc. Duelisten kunnen de geest van Yugi Moto, Jaden Yuki, Yusei Fudo en andere geliefde personages uit de Yu-Gi-Oh! franchise in competitieve kaartgevechten.

De Yu-Gi-Oh! serie is gebaseerd op de manga Yu-Gi-Oh! (door Kazuki Takahashi), die vanaf 1996 in het tijdschrift SHUEISHA Inc.’s Weekly Shonen Jump werd geserialiseerd en nu aan de zevende editie van de “Yu-Gi-Oh!” animatieserie (momenteel uitgezonden op TV Tokyo-gelieerde zenders). KONAMI bracht de eerste consolegame uit in 1998 en de serie, inclusief het ruilkaartspel, wordt nog steeds door talloze klanten over de hele wereld gewaardeerd. KONAMI blijft een breed scala aan Yu-Gi-Oh! content om klanten over de hele wereld het plezier en de opwinding van de serie te bieden.

Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS is gratis verkrijgbaar in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch, Google Play voor Android-apparaten en voor pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x