Home Gaming Warpforge & Speed Freeks playtest geopend en Gladius vrij om op Steam te blijven terwijl Warhammer Skulls de laatste dagen ingaat

Warpforge & Speed Freeks playtest geopend en Gladius vrij om op Steam te blijven terwijl Warhammer Skulls de laatste dagen ingaat

by Jos Vis

Games Workshop heeft in samenwerking met gelicentieerde partners Plaion, Caged Element en Everguild een alfa-playtest gelanceerd voor Warhammer 40,000: Speed Freeks en een tijdelijke open demo voor toonaangevende CCG Warhammer 40,000: Warpforge, waar je de nieuwe Tyranids naast de andere facties, voor het Warhammer Skulls-evenement in 2023.

De demo van Warpforge loopt tot 1 juni en de playtest van Speed Freeks tot 8 juni – en zijn de laatste in verschillende opwindende aankondigingen, trailers en speciale prijzen die worden aangeboden terwijl de viering van Warhammer-videogames de laatste paar dagen doorgaat. ​

Alleen deze week zijn er drie gratis games beschikbaar om voor altijd te houden – allemaal beschikbaar om in te wisselen tot het einde van het festival op 1 juni. Op Steam is de veelgeprezen Warhammer 40.000: Gladius gratis te houden; in de Apple App Store kunnen spelers het fantastische familiebordspel Talisman Digital Edition krijgen (normaal gesproken een premium-app); ondertussen is op GoG de klassieke Warhammer 40.000: Final Liberation beschikbaar naast een uitgebreid Goodie Pack met tal van wallpapers, vouchers en andere extra’s.

De freebies houden daar niet op, met Warhammer Underworlds – Shadespire Edition hebben alle bestaande DLC’s gratis voor bestaande en nieuwe eigenaren op Steam met een speciale prijs; ondertussen wordt nieuwe gratis content gelanceerd voor bestaande eigenaren van Warhammer 40,000: Shootas, Blood and Teef en Warhammer 40,000: Chaos Gate. Nieuwe Nurgle Wardog Stalker- en Bloom-aanvalsmissies vallen voor Chaos Gate, terwijl nieuwe hoeden en klassementen arriveren voor Shootas Blood & Teeth.

De gratis inhoud en games gaan door op mobiel, met de lancering van de Thousand Sons en een gloednieuwe campagne voor Warhammer 40.000: Tacticus, terwijl de Vampire Counts-factie arriveert in Warhammer: Chaos & Conquest.

Dit alles en meer terwijl andere kortingen, aanbiedingen, promoties, tijdelijke exclusieve aanbiedingen, nieuwe inhoud, gratis updates en DLC’s tot 1 juni in de Warhammer videogamecatalogus lopen op de grootste videogameplatforms, waaronder Steam, Xbox, Windows Store, Playstation, Epic Games Store, GOG.com en Geforce Now.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: